Poul Krebs & Henning Kvitnes

1. Oktober 2019 20:00

 

Poul Krebs og hans norske ven og kollega Henning Kvitnes gæster Musikhuset Esbjerg med nyt fælles album i bagagen

Det var kæmpesucceser, da Poul Krebs og hans norske ven og kollega Henning Kvitnes i 2012, 2013 og 2015 delte scene og rampelys på flere ture rundt i Norge og Danmark. Med et repertoire af velvalgte greatest hits og andre højdepunkter fra de to populære sangskriveres imponerende bagkataloger var resultatet både kanon stemning, medlevende publikummer og masser af god feedback til Krebs og Kvitnes overalt, hvor de kom frem.

Den helt specielle kemi mellem Poul Krebs og Henning Kvitnes er stadig intakt – og derfor har disse to stærke sangskrivere og særdeles erfarne rejsende sagt ”ja” til igen tage ud og spille sammen.

Men forinden udgiver de to sangere og sangskrivere i august deres første fælles album.

 

Video: The Company

 

Sammen med Poul Krebs faste orkester, der består af Troels Skjærbæk (bas), Rune Kjeldsen (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer), var Poul Krebs og Henning Kvitnes i januar i Village-studiet i Vanløse, og indspillede dér de 12 sange, der udgør det kommende album. En singleforløber udkommer i løbet af foråret.

Poul Krebs og Henning Kvitnes har optrådt sammen på en lang række festivaler gennem årene, blandt andet Roskilde Festival, Down On The Farm i Norge, SXSW i USA og Midem i Cannes – og de har undervejs haft et par eksotiske afstikkere til både Estland og Grønland. I 2008 optrådte Krebs og Kvitnes i Danmark, Norge og USA som del af sangskriver-bandet Song Island Revue – og først i 2012 var der igen plads i de respektive kalendere til en duotur.

De to sangere har gennem årene også optrådt på hinandens udgivelser – senest er Poul Krebs at høre på erindringssangen Vesterbro 88, fra Kvitnes’ album Ingen Tid Å Miste. Henning Kvitnes lader til gengæld sin stemme høre på og er del af bandet på Krebs-albummet Asfalt. Nyeste soloalbum fra Henning Kvitnes er 60 runder rundt sola fra 2018, mens Poul Krebs udgav Maleren og delfinerne på bugten i 2017.

“God stemning og trivelig i ordets rette forstand når Henning Kvitnes og hans mest likesinnede artist i Danmark, Poul Krebs, dro med seg (…) til Kolberg Gård. To utsolgte hus i Vestfossen på en kveld! De sang sanger de har skrevet sammen på sine sommerlige workshops på Samsø i Danmark, og utstrålte en harmoni og vennskap som man bare gjør rundt et leirbål.” (Drammens Tidende, 5/6)

 

Tilmeld dig begivenheden på Facebook

Hvis du tilmelder dig begivenheden på Musikhuset Esbjergs Facebook-side, bliver du notificeret om nyheder om koncerten – og så kan dine venner også se, du har sikret dig billet!

Tilmeld dig her.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Du kan læse mere om kunstnerne her: www.poulkrebs.org og  www.henningkvitnes.no

Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.

Varighed: 1 time og 55 minutter inklusiv pause.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 295 - 325 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 1. Oktober 2019 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M.