Præsidentinderne

5. November 2018 19:30

 

Det Kongelige Teater serverer et intenst, modbydeligt og vanvittig morsomt stykke med tre fantastiske skuespillerinder

I den østrigske enfant terrible Werner Schwabs første skuespil, Præsidentinderne, tørner tre rengøringskoner fra den nederste del af fødekæden sammen i et usselt køkken. I et bombardement af ord og iført gummihandsker punkterer de hinandens livsløgne.

Stykket er et sønderrivende råb fra samfundets bund, Europas skraldespand. Forfatteren giver på brutal og humoristisk vis stemme til dem, der bogstavelig talt tager hånd om lortet. Stilen er brutal. Alt udpensles på en stærkt underholdende måde.

Werner Schwab døde af druk i 1994, bare 35 år gammel, men nåede inden da at skrive 15 stykker og sætte et skelsættende aftryk på den europæiske dramatik. I dag har hans dramatik en skræmmende aktualitet og oplever lige nu en renæssance på de europæiske scener.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Instruktør: Thomas Bendixen

Medvirkende: Kirsten Olesen, Karen-Lise Mynster og Stine Schrøder Jensen

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 160 - 270 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 5. November 2018 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M.