Queen Machine in Symphony

14. Januar 2022 19:30

Glæd dig til en unik koncertoplevelse, når Queen Machine sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester hylder Queen og deres legendariske hits

Sønderjyllands Symfoniorkester og bandet Queen Machine bygger symfonisk bro mellem Glam Rock og klassisk musik, og dirigenten Christian Baltzer samler kræfterne for at præsentere Queen Machine in Symphony, som du kan opleve i Musikhuset Esbjerg. Sønderjyllands Symfoniorkester vil sammen med Queen Machine understrege og fremhæve Queens sange og distinkte lyd, hvor de præsenterer de velkendte super-hits tilført det helt store symfoniske brus.

Dirigent: Christian Baltzer
Solister: Queen Machine

 

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 150. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Sønderjyllands Symfoniorkester
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden showet begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 150 - 285 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 14. Januar 2022 19:30
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, er du med til at sikre, at vi samler penge ind til Danmarks Indsamling. For hver solgt billet i december donerer Musikhuset Esbjerg nemlig 5 kr. til Danmarks Indsamling. Beløbet lægges ikke oven i billetprisen.