Queen Machine in Symphony

27. Januar 2023 19:30

Glæd dig til en unik koncertoplevelse, når Queen Machine sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester hylder Queen og deres legendariske hits

OBS: Koncerten er pga. corona flyttet fra den 14. januar 2022 til den 27. januar 2023. De, der har købt billet til den oprindelige dato, er blevet kontaktet direkte.

Sønderjyllands Symfoniorkester og bandet Queen Machine bygger symfonisk bro mellem Glam Rock og klassisk musik, og dirigenten Christian Baltzer samler kræfterne for at præsentere Queen Machine in Symphony, som du kan opleve i Musikhuset Esbjerg. Sønderjyllands Symfoniorkester vil sammen med Queen Machine understrege og fremhæve Queens sange og distinkte lyd, hvor de præsenterer de velkendte super-hits tilført det helt store symfoniske brus.

Dirigent: Christian Baltzer
Solister: Queen Machine


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 150. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Sønderjyllands Symfoniorkester
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden showet begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 150 - 285 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 27. Januar 2023 19:30
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort