r8Dio – LIVE i gulvhøjde

23. November 2023 19:00

Stjernerne fra podcasten Undskyld vi roder, Allan Sindberg og Klavs Bundgaard fra r8Dio – Danmarks nye snakke-sludre-taleradio – gæster Musikhuset Esbjerg med nyt liveshow, der rammer lige der, hvor danskerne er: i gulvhøjde

Klavs Bundgaard og Allan Sindberg er Danmarks nye radiofoniske powerpar. De har i mere end to år bygget r8Dio op til det fænomen, radioen er i dag. De har synergeret, segmenteret og været pro-aktivistiske i deres vej mod toppen af den danske medieverden. Og nu kommer de så til Musikhuset Esbjerg med et live-show, der rammer lige der, hvor danskerne elsker at være: i gulvhøjde.

Med sig har de, udover flere priser og mere end 130 afsnit af podcasten Undskyld vi roder, et inspirerende og energisk show, hvor radiodirektør og kulturkonge Klavs Bundgaard vil fortælle om, hvordan alle kan komme i gulvhøjde, såvel lokalt som globalt. Hans soulmate og guldfugl Allan Sindberg, radiovært, programchef, DJ, markedsføringsansvarlig og bedre kendt som Smørstemmen fra Ikast, vil supplementere med sine mange talenter og blandt at sørge for stærke musikalske indslag.

Klavs og Allan vil på forunderlig vis interagere med publikum, som undervejs vil opleve, at de er medskabere af showet. Se, dét er synegering!

Det bliver med andre ord en hæsblæsende aften, hvor duoen giver noget tilbage til danskerne, som de kan bruge i deres hverdag og på egen krop opleve, hvad det egentligt vil sige at synergere.

Liveshowet r8Dio – LIVE i gulvhøjde tager afsæt i den succesfulde podcastserie Undskyld vi roder, som handler om opstarten på den fiktive taleradio r8Dio. Podcasten har mere end 150.000 månedlige lyttere, og den har modtaget flere priser og senest en nominering som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla 2022. Bag de prominente karakterer Allan Sindberg og Klavs Bundgaard, podcasten og nu også live-showet, står naturligvis Brian Lykke og Kasper Nielsen.


Spisning inden showet

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden showet. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 16:30.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn:
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Forventet sluttidspunkt: Kl. 20:30

  • Priser: 295 - 325 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 23. November 2023 19:00
  • Kategori: Comedy, Show, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu