Rasmus Brohave

7. Marts 2019 19:00

 

Én af Danmarks mest populære internetfænomener er klar med et helt nyt live-show, hvor han deler ud af sit liv som YouTuber

Showet giver et unikt indblik i Rasmus’ egen bemærkelsesværdige rejse fra helt almindelig multiallergisk knægt fra Svendborg til ombejlet internet stjerne med fans i hele landet. Han vil fortælle om alle de sjoveste oplevelser såvel som de mindre sjove og vise ting fra sin fortid, som man ikke kan finde på internettet længere.

Publikum kan også glæde sig til at høre Rasmus dele ud af sine interneterfaringer og fortælle nogle af hemmelighederne bag en succesfuld karriere som influencer.

Men Internetstjerne? er også et show, hvor man kommer bagom facaden, og hvor Rasmus selv sætter spørgsmålstegn ved, hvor meget internetstjerne han egentlig er og har lyst til at være.

Men først og fremmest er der lagt op til et gedigent underholdningsshow. Så tag dine forældre, din datter, søn, bedsteforældre, bedste venner eller hvem du ellers har kær i hånden og tilbring en sjov og måske også lærerig aften i selskab med en helt analog Rasmus Brohave og hele hans internet univers..

Rasmus Brohave er med mere end 250.000 faste abonnenter på YouTube og mere end 290.000 følgere på Instagram en af landets suverænt største internetfænomer. Derudover er han UNICEF-ambassadør og har optrådt i et hav af TV-programmer både som vært og gæst.

Rasmus’ mantra har altid været “at han bare gerne vil underholde”, hvilket resulterede i hans første YouTube-video i 2012. Siden har, hvad der startede som en hobby, udviklet sig ikke blot til en livsstil men til et regulært fuldtidsarbejde, hvor seriøse såvel som useriøse emner bliver taget op alene eller i selskab med andre velkendte ansigter. Et arbejde, som ligeledes har indbragt flere anerkendelser fra Guldtuben til Orlaprisen for bogen: “Sådan blev jeg Rasmus Brohave” (2017).

Internetstjerne? er Rasmus Brohaves første live-show. Det henvender sig både til alle hans mange faste følgere og til forældre og dem, som bare er interesserede i, hvordan det foregår bag facaden hos en af de få YouTubere, der virkelig er braget igennem og har skabt en skare på hundredtusinder af følgere.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 18.30

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

  • Pris: 225 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 7. Marts 2019 19:00
  • Kategori: Show
Køb billet KØB SPISNING M.M.