Rhinguldet

25. August 2019 15:00 - 31. August 2019 15:00

 

Den Ny Opera smeder næste led i Nibelungens Ring

I en regn af stjerne- og anmelderroser påbegyndte Den Ny Opera med Valkyrien i sommeren 2017 sin tour de force gennem Richard Wagners monumentale, 4-delte operacyklus Nibelungens Ring.

I august 2019 kommer turen til Rhinguldet, og igen er alle sejl sat til. Et fornemt nordisk sangerhold står på scenen, instruktøren Kasper Wiltons iscenesætter, Marie í Dali står igen bag scenografien, og Michael Breiner skaber lysdesignet.

Små 100 musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester befolker Musikhuset Esbjergs orkestergrav, som med inspiration fra Wagners eget operahus i Bayreuth har gennemgået en radikal ombygning i forbindelse med Ring-projektet.

Rhinguldet er forhistorien til Ringen. Dværgen Alberich røver en klump magisk guld fra bunden af Rhinen. Af guldet skaber han en ring – en ring der giver sin ejermand uindskrænket magt – og dermed sætter han hele den fatale historie på skinner, som tre operaer senere skal ende med gudernes ligbål i Ragnarok.

Læs meget mere om Rhinguldet og den nye Esbjerg-Ring på Den Ny Operas hjemmeside.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Produktion: Den Ny Opera

Dørene til Koncertsalen åbnes 30 minutter før forestillingsstart.

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum og derfor ikke er tilladt.

OBS: Forestillingen indgår først i abonnementsordningen sæson 2019/2020 og det er derfor p.t. ikke muligt at købe billetter til abonnementspris. Du kan dog købe billetter i løssalg nu, for eksempel for at sikre dig en god plads. Gør du det og køber et abonnement for sæson 2019/2020 senere, hvilket er muligt fra maj 2019, kan du henvende dig til Musikhuset i maj 2019 for at få refunderet en del af din billet, så den kommer ned på abonnementspris.

  • Priser: 295 - 595 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 25. August 2019 15:00 - 31. August 2019 15:00
  • Kategori: Opera/Operette, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.