Rhinguldet

25. August 2019 15:00 - 31. August 2019 15:00

 

Den Ny Opera smeder næste led i Nibelungens Ring

I en regn af stjerne- og anmelderroser påbegyndte Den Ny Opera med Valkyrien i sommeren 2017 sin tour de force gennem Richard Wagners monumentale, 4-delte operacyklus Nibelungens Ring.

I august 2019 kommer turen til Rhinguldet, og igen er alle sejl sat til. Et fornemt nordisk sangerhold står på scenen, instruktøren Kasper Wiltons iscenesætter, Marie í Dali står igen bag scenografien, og Michael Breiner skaber lysdesignet.

Små 100 musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester befolker Musikhuset Esbjergs orkestergrav, som med inspiration fra Wagners eget operahus i Bayreuth har gennemgået en radikal ombygning i forbindelse med Ring-projektet.

Rhinguldet er forhistorien til Ringen. Dværgen Alberich røver en klump magisk guld fra bunden af Rhinen. Af guldet skaber han en ring – en ring der giver sin ejermand uindskrænket magt – og dermed sætter han hele den fatale historie på skinner, som tre operaer senere skal ende med gudernes ligbål i Ragnarok.

Spisning – før eller efter forestillingen 

Da Rhinguldet er en forholdsvis kort Wagner-forstilling, har vi IKKE indlagt en lang spisepause undervejs. Til gengæld passer sluttidspunktet 25. og 31. august med, at man kan vælge at spise efter forestillingen, mens man den 28. august kan vælge at spise før forestillingsstart.

Læs meget mere om Rhinguldet og den nye Esbjerg-Ring på Den Ny Operas hjemmeside.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Produktion: Den Ny Opera

Dørene til Koncertsalen åbnes 30 minutter før forestillingsstart.

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum og derfor ikke er tilladt.

OBS: Forestillingen indgår først i abonnementsordningen sæson 2019/2020 og det er derfor p.t. ikke muligt at købe billetter til abonnementspris. Du kan dog købe billetter i løssalg nu, for eksempel for at sikre dig en god plads. Gør du det og køber et abonnement for sæson 2019/2020 senere, hvilket er muligt fra maj 2019, kan du henvende dig til Musikhuset i maj 2019 for at få refunderet en del af din billet, så den kommer ned på abonnementspris.

Køb billet KØB SPISNING M.M.