Roaring Twenties

13. April 2023 19:30

En boblende og aktuel dobbeltforestilling inspireret af verdens tilstand og de nye brølende 20’ere

Står verden på tærsklen af en gentagelse af ”The Roaring Twenties”, hvor kunst og selskabsliv boblede over af eufori, fællesskab og livsglæde efter et år med global usikkerhed, frygt og isolation? Er vi i gang med et helt nyt historisk kapitel – og i så fald, hvad brøler vi af i 2020’erne?

Disse spørgsmål bliver undersøgt i Pontus Lidbergs del af den post-pandemiske dobbeltforestilling Roaring Twenties til et forfriskende mix af nykomponerede jazzede toner og club beats af den elektroniske duo Den Sorte Skole.

Forestillingens første del The Hollow Men bliver skabt af den anerkendte norske koreograf Ina Christel Johannessen, hvor dansere udforsker de forandringer, som verden står overfor lige nu, inspireret af forfatter T. S. Eliot mørke og drømmende digt fra 1925 af samme navn af.

Koreografi: Pontus Lidberg og Ina Christel Johannessen
Musik: Den Sorte Skole og Tommy Jansen
Medvirkende: Dansk Danseteater
Kostumedesign: Bregje Van Balen og Filippa K Studio
Lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm
Skrædder: Maria Ipsen
Produktion: Dansk Danseteater


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 80 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere