Robin Hood

20. Januar 2021 18:00

Familieforestillingen Robin Hood er Folketeatrets livlige og humoristiske version af den elskede klassiker om den bueskydende helt, der stjæler fra de rige og giver til de fattige

Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Folketeatrets familieforestilling Robin Hood, som både lægger sig op ad den klassiske historie og tilføjer nye elementer.

Glæd dig til at møde Robin, den ikke helt fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, som er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, kong Richard, og ikke mindst lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande af mænd slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden, er vi ilde stedt.

Christopher Læssø spiller hovedrollen som den bueskydende helt med hjertet på rette sted, og Emilie Rasmussen er en hårdtslående lady Marian.

Dramatiker: Ken Ludwig
Oversætter: Henrik Lykkegaard
Instruktør: Frede Gulbrandsen
Scenograf: Julie Forchhammer
Kapelmester: Jullie Hjetland
Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen (afløser Marie Bach Hansen), Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes
Produktion: Folketeatret

Billetantal: Der sælges maksimalt 1.125 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Varighed: 2 timer (inklusive pause)
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere