Rødhætte og andre Brødrene Grimm-eventyr

15. Februar 2023 10:00 - 19. Februar 2023 10:00

I denne eventyrlige forestilling kan I møde selveste brødrene Grimm og stifte bekendtskab med hele tre af deres mest kendte eventyr

På scenen får I fortalt historien om, hvordan Rødhætte møder ulven, som meget gerne vil have fingrene i Rødhættes gamle bedstemor. Men mon ikke jægeren kommer dem til undsætning?

Derudover kan I også møde de fattige børn Hans og Grete, som bliver efterladt af deres forældre, men ender med at finde et mystisk pandekagehus langt inde i skoven.

Til sidst, men ikke mindst, kan I høre eventyret om den snu Rumleskaft, som hjælper prinsessen med at spinde hø om til guldtråd. Men har Rumleskaft nu også rent mel i posen?

Alle eventyrene bliver fortalt iblandt landsbyboerne på Brødrene Grimms lokale stamkro, hvor stuen er fyldt med latter og sang. Gæsterne på kroen lytter spændte på alle historierne, for mon ikke vi alle kan lære noget af de spændende eventyr?

 

Det praktiske

Arrangør: E.A.T. Skarntyden
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg din besøg

  • Pris: 95 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Mødesal
  • Spilleperiode: 15. Februar 2023 10:00 - 19. Februar 2023 10:00
  • Kategori: Børn og familie, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu