Romeo & Julie

24. November 2020 20:00

Quorum Ballet forvandler kærlighedstragedien over dem alle til en smuk og sanselig danseforestilling

Quorum Ballets kunstneriske leder og koreograf Daniel Cardoso har de senere år lavet moderne fortolkninger af store klassikere som Tjajkovskijs Svanesøen og Stravinskijs Le sacre du printemps. Nu fortsætter han med kærlighedstragedien over dem alle, Shakespeares Romeo & Julie.

Romeo & Julie er måske Shakespeares mest kendte værk, og stykket er uden tvivl et af de værker i litteraturhistorien, der oftest er blevet fortolket og diskuteret. Måske fordi temaet kærlighed – i dens romantiske og absolutte opfattelse – fortsat er målet for forskning, forundring og rastløshed. Denne uforklarlige tilstand som fører til de mest voldelige følelser, de mest overvældende ændringer og de mest afgørende handlinger.

I Quorum Ballets nutidige version er vi på en arena, hvor alle kan blive Romeo eller Juliet. I et univers, hvor alle mænd og kvinder krydser hinanden på en eller anden måde i den symbolske rejse, hvor man oplever forskellige måder at elske på.

Det er tredje gang, at Quorum Ballet gæster Musikhuset Esbjerg. Dansekompagniet besøgte senest Esbjerg med den fortryllende Saudade – Back to Fado i november 2019.

Koreograf og idémand: Daniel Cardoso
Medvirkende: Beatriz Graterol, Fernando Queiroz, Filipe Narciso, Inês Godinho, Margarida Carvalho, Mariana Matos, Pedro Alves e Upock Qauqavan.
Produktion:
Quorum Ballet

Video fra tidligere danseforestilling af dansere fra Quorum Ballet

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende  for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere