Rotter på loftet

22. November 2021 19:00

Café Liva er tilbage med en humoristisk, musikalsk og højaktuel julekabaret

Midt i pandemi- og krænkelsestider, politisk indblanding i medierne og en klimadebat, som alle har et ord at skulle have sagt om, men nærmest ingen indsats for at forbedre. Ja, lige der står noget så politisk ukorrekt som fire granvoksne mænd, og de vil også have et ord indført… eller bare et bogstav… eller en lyd… ét eller andet vil de i hvert fald have indført!

De fire mænd præcis de samme, der også i 2018 besøgte Musikhuset med julekabareten Andens verdenskrig. Nu kommer de så med den nye julekabaret, Rotter på loftet, som naturligvis er spækket med nyt materiale. Og som altid, når Café Livas kunstneriske leder Jacob Morild står bag, er materialet både højaktuelt og knivskarpt. For Café Livas forestillinger har ry og tradition for at være et de mest præcise satiriske termometre for rigets tilstand – og især på den tid af året, hvor danskernes både værste og bedste sider luftes i tvangssamvær med en af menneskehedens mest skræmmende institutioner: familien.

Forfatter og instruktør: Jacob Morild
Medvirkende: Jacob Morild, Karsten Jansfort, Morten Wedendahl, Thomas Pakula

 

Anmeldelser
Ungt Teaterblod: ★★★★★ “Satirisk, gennemmusikalsk og ikke mindst genialt morsomt!”
CphCulture: ★★★★★ “Hele kvartetten imponerer!”
Morten Buckhøj: ★★★★★ “Morsom og musikalsk hele vejen igennem!”
Frederiksborg Amts Avis: ★★★★ “ Det hele er slagfærdigt, uartigt, ømt og morsomt!”
Politiken: ★★★★ “Rent ud sagt imponerende!”

 

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her