Ruben Søltoft

13. Oktober 2018 20:00

 

En af landets mest populære komikere Ruben Søltoft er klar med sit andet onemanshow, Ting fra min mund, som du kan opleve i MHE Comedy Club i Musikhuset Esbjerg

OBS: HUSK GRIS & GRIN – MUSIKHUSETS NYE MADKONCEPT, HVOR DU INDEN STANDUP KAN SPISE STEGT FLÆSK AD LIBITUM TIL BARE KR. 100 – BESTIL NÅR DU KØBER BILLET

I Ting fra min mund får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben også anderledes, akavet og forbandet følsom. Alle disse personlige træk berører Ruben i det kommende show – hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv!

Til Rubens onemanshow-debut, Mit hoved fra 2015, væltede publikum ind til udsolgte sale landet over, og hver aften beviste Ruben sit værd og gav tusindvis af comedyfans en privat guidet rundtur på øverste etage. En turné som i sidste ende udløste en nominering som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.

Om det nye show siger Ruben selv: “Jeg har rigtig store forventninger og jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme hele landet rundt og kilde publikum med ord!” Han tilføjer: “Showet kommer til at vare cirka 80 minutter inklusive grinepauser. Mine egne grinepauser. Jeg tror virkelig, det bliver sjovt!”

Arrangør: ICO

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19.30

Varighed: Ca. 1 time og 25 minutter uden pause

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 225 - 255 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 13. Oktober 2018 20:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M.