Rune Klan Live 2020

15. Oktober 2020 17:30 - 15. Oktober 2020 20:00

Rune Klan byder alle nysgerrige på en tur i sit magiske univers – med noget på hjerte!

OBS: Showet er på grund af corona delt op i to shows, så der skabes afstand mellem publikum. Billetkøbere er blevet kontaktet. 

ÆNDIRING: Spisning begynder kl. 18:00 

Da han senest ramte de danske scener med showet Barnløs, blev Rune Klan hyldet som modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende.

Rune Klan har en efterhånden velkendt og unik showform, der med effektfuld snilde og charme blander humor, eftertænksomhed og tryl i verdensklasse. Som altid er det sparsomt med oplysninger om selve showet, men han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst.

Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjerte og ekstra overskud at dele ud af fra scenen. Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den eftertænksomme gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være Håbefuld anno 2020.

 

Gris & Grin i MHE Comedy Club

OBS: Spisning begynder kl. 18:00

Husk, at du inden showet kan spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum for bare kr. 125! Vær opmærksom på, at spisning begynder kl. 18.00. Bestil spisning, når du køber billet.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Varighed: 1 time og 30 minutter. OBS: ingen pause
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Alder: Vejledende aldersgrænse: 15 år

  • Priser: 320 - 350 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 15. Oktober 2020 17:30 - 15. Oktober 2020 20:00
  • Kategori: Comedy
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere