Rune Klan

14. Marts 2020 20:00

 

Rune Klan byder alle nysgerrige på en tur i sit magiske univers – med noget på hjerte!

Gris & Grin: Husk, at du inden showet kan spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum for bare kr. 125! Vær opmærksom på, at spisning begynder kl. 17.00. Bestil spisning, når du køber billet.

Senest han ramte de danske scener med showet Barnløs, blev han hyldet som ’modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende.

Rune har en efterhånden velkendt og unik showform, der med effektfuld snilde og charme blander humor, eftertænksomhed og tryl i verdensklasse. Som altid er det sparsomt med oplysninger om selve showet, men han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst.

Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjerte og ekstra overskud at dele ud af fra scenen. Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den eftertænksomme gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være Håbefuld anno 2020.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til salen åbnes 30 min før showstart

Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og derfor ikke er tilladt

Vejledende aldersgrænse: 15 år

  • Priser: 290 - 350 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 14. Marts 2020 20:00
  • Kategori: Comedy
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort