Sanne Søndergaard

16. Oktober 2021 19:30

Sanne Søndergaard besøger MHE Comedy Club i Musikhuset Esbjerg med nyt flyvende, fantastisk comedyshow

NY DATO: På grund af corona er showet flyttet fra den 4. marts 2021 til den 16. oktober 2021. Billetkøbere er kontaktet. 

OBS: Begynd aftenen i MHE Comedy Club med hyggelig fællesspisning. Se menuen nederst.

– Alle hepper på selvværd. Men man skal faktisk være ret sær for at have selvværd, siger Sanne Søndergaard.

Det er omdrejningspunktet i Sanne Søndergaards nye show Selvsær. I showet værdsætter Sanne Søndergaard for alvor sit eget selv – i sin velkendte, satiriske og systemkritiske stil. Og hun undersøger, om der er noget at lære af de sære.

– Når man kender sit eget værd, går man ikke ukritisk med på det, alle andre er enige om. Det er sådan, man bliver Rosa Parks eller Greta Thunberg. Eller til en, der mener, at jorden er flad, griner Sanne Søndergaard.

Showet er derfor også en optrævling af alt det ævl, der fortæller os, at vi konstant skal optimere os selv for at være gode nok.

– Vi skal arbejde 40 timer om ugen, være nærværende partnere, bevidstgjorte forældre, lyttende venner, have sunde (læs: tynde) kroppe, og desuden skal vi også meditere, løbe maraton, følge med i verdens begivenheder, spise kål, powernappe og lære at sige nej og pyt og, og, og…

 

Et flyvende comedyshow

Selvsær er et flying comedy-show – Sanne Søndergaards helt egen genreopfindelse.

– Flying comedy er woke humor. Det handler om at forstå sig selv, andre og systemerne bedre. Jeg gør kun grin med de stærke og de magtfulde. Og det er ret provokerende i dagens Danmark. Du kan også skrive, at det er identitetspolitisk humor, for så er vi sikre på, at Berlingske kommer til at hade det, og når Berlingske hader noget, så skriver de virkeligt meget om det, siger Sanne Søndergaard.

 

Vinterbader og bonusmor

Sanne Søndergaard er én af Danmarks skarpeste samfundsrevsere. Hun laver komik med indhold og foredrag med humor.

Selvsær følger i kølvandet på en række succesfulde shows, der alle kredser om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer. Hendes seneste show Kontroltaber fra 2019 spillede for udsolgte sale over hele landet.

Sanne Søndergaard har desuden skrevet fem bøger. Hendes nyeste ungdomsroman, Se mig, udkommer i foråret 2020 på Gyldendal.

Privat er Sanne Søndergaard lige blevet 40 år, hun bor nord for Aarhus med Jonas hver uge og hans to børn hver anden uge. Hun er vinterbader og læsehest, og hun prutter af kål.

 

Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad, lavet af Musikhusets eget køkken med køkkenchef Jacob Møller Justesen i front.

Aftenens menu er den lækre thailandske karryret kylling panang. Til retten serverer vi ris og salat.

Spisningen begynder kl. 17:00.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter inden showstart
Foto: Fotografering/videooptagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere