Saudade

Saudade – Back to Fado

23. November 2019 20:00

Den portugisiske Quorum Ballet vender tilbage til Musikhuset med en smuk og intens danseforestilling fuld af længsel, afsavn – og fortryllende fado-musik

”Saudade” er et særligt portugisisk begreb, der ikke rigtigt lader sig oversætte, men hentyder til den smerte, nostalgi eller melankoli, man kan opleve, når nogen eller noget, man holder af, ikke længere er der.

Quorum Ballet, der to gange tidligere har besøgt Musikhuset med forførende danseforestillinger, har lavet en forestilling, der tager udgangspunkt i dette særegne portugisiske ord.

Til tonerne af den lige så særegent portugisiske fado-musik, fuld af længselsfulde guitarer, vil syv fabelagtige dansere indtage scenen og føre publikum med på en rejse ind i de store og intense følelsers rum.

Koreograf og idémand: Daniel Cardoso
Medvirkende: Dansere og musikere fra Quorum Ballet
Produktion: Quorum Ballet

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 1 time og 45 minutter inklusiv pause.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her