Sebastian Band

24. Februar 2021 20:00

Sebastian fejrer sit 50-årsjubilæum med en jubilæumskoncert i Musikhuset Esbjerg, der er spækket med alle de største sange

Glæd dig til en forrygende aften med Sebastian og nogle af de mest legendariske musikere, når Sebastian Band til februar 2021 drager på 50-årsjubilæumsturné og lægger vejen forbi Musikhuset Esbjerg.

Ikke meget er sikkert for tiden. Og dog er det sikkert, at tiderne skifter, og tiden går. I 1971 udgav Sebastian sit første album, brød igennem på den danske musikscene og kan derfor i 2021 fejre 50-års-jubilæum som udgivende musiker.

Det er derfor helt oplagt i jubilæumsåret – og på utallige opfordringer fra publikum – at præsentere en ny turné med solisten og det store orkester.

Sebastian besøger Musikhuset Esbjerg til februar, og du kan se frem til at høre Sebastian Band boltre sig i mange af de sidste 50 års største danske sange: Når lyset bryder frem, Hvis du tror du er noget, Måske ku vi, Du er ikke alene, Romeo, Den lille malkeko, Stille før storm, Her er en sang, Dejlig indeni, Sommerfuglen, Lille hjertesang, Danser på vulkaner, Vårvise, Med dig hele vejen, Hodja fra Pjort, Fuld af nattens stjerner, Rose, Den sidste vals, 80’ernes boheme, Vindens glemte sange, Cirkusvognen, Nana og mange flere.

 

Line-up

Vokal – guitar: Sebastian
Elguitar: Nils Henriksen – har medvirket i alle Sebastians bands siden 1973
Bas og kapelmester: Michale Friis – har medvirket siden 1979
Trommer: Klaus Menzer – har medvirket siden 1998
Guitar og strengeinstrument mm kor: Perry Stenbaeck – har medvirket siden 1999
Sang: Misen Groth – har medvirket siden 2009
Sang: Gry Harrit – har medvirket siden 2009
Sang og percussion: Anne Sejer – medvirket siden 2018
Keyboards, harmonika mm kor: Peter Dencher – medvirket siden 2018

– Udover et yderst kompetent hold, vil lyden være ledet af Henrik Kjærgaard.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter før
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere