Shubberne shu-bi-dua musikhuset esbjerg september 2024

Shubberne

7. September 2024 19:30

Vær med til en vaskeægte Shu-bi-dua-fest, når Danmarks bedste Shu-bi-dua-hyldestband indtager Musikhuset Esbjerg med alle de elskede klassikere

Holdet bag Shubberne har nydt godt af at stå i lære hos de gamle Shu-bi-dua-legender, og de har i 10 år turneret landet tyndt med Claus Asmussen, Bosse Hall Christensen og Willy Pedersen.

I december 2023 trækker Claus og Willy sig tilbage efter et langt liv i Shu-bi-dua, og de sender Shubberne videre med besked om at passe rigtig godt på arvesølvet.

Og det gør Shubberne. De spiller stadig Shu-bi-duas bedste og ultimativt største hits, og de fortsætter som de har gjort i 10 år – med at spille musikken, som den blev spillet på pladerne.

Foruden os to ”gamle”, John Sørensen på bas og sanger Karsten Lagermann, består Shubberne af Shu-bi-dua-feinschmeckere Jesper Hofmann Lindahl på guitar, Peter Warming på trommer og Sune Schack på keys.

Shubberne skaber et brag af en Shu-bi-dua-fest over alt hvor, de spiller, for som de siger:

“Vi ka’ aldrig få nok – af den fede rock!”


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu