Shubberne

17. Marts 2023 19:30

Genoplev Shu-bi-dua og alle deres ikoniske hits, når Shubberne med de to gamle originaler Claus Asmussen og Willy Pedersen indtager Musikhuset Esbjerg

Ankermændene bag Shubberne er ingen andre end to vaskeægte Shu-bi-dua-legender: guitarist Claus Asmussen, som optog og mixede Shu-bi-duas plader og skabte den sound, vi alle kender, og keyboardspiller Willy Pedersen, som med sit karakteristiske klaverspil og sans for finurlige rim har givet os Askepot, Vi du med mig… og meget mere.

Shubberne spiller Shu-bi-duas største og mest elskede hits med samme autenticitet og sound som på pladerne. Det høje humør og den præcise aflevering er præcis den samme som i de gode gamle dage.

Foruden de to ”gamle” shubber består bandet af tre blændende musikere og dedikerede Shu-bi-dua-connaisseurs, nemlig sanger Karsten Lagermann, John Sørensen på bas og Rasmus Grosell på trommer.

Shubberne skaber en fest overalt, hvor de spiller, og som de selv siger: “Vi’ de eneste Shu-bi, der dur!”


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:00.

Det praktiske

Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu