Siegfried

21. August 2022 15:00 - 27. August 2022 15:00

Med Siegfried når Den Ny Opera i august 2022 til tredje kapitel i kompagniets tour de force gennem Richard Wagners monumentale, firedelte operacyklus Nibelungens Ring

På et fjeld, omgivet af en mur af flammer, ligger en ung, sovende kvinde. Kun dén, som ikke kender frygten, kan gennembryde muren og vække hende. Nu er han på vej, den unge Siegfried, som har smedet sværdet Nothung, dræbt dragen Fafner og vundet den magiske ring. Han kender ikke til frygt, og nu står han foran flammehavet.

Som i de succesfyldte forgængere, Valkyrien i 2017 og Rhinguldet i 2019, er alle sejl sat til. Med den nye danske Wagner-tenor Magnus Vigilius i titelrollen har Den Ny Opera igen castet et nordisk sangerhold af fornemste klasse. Kasper Wilton iscenesætter, Marie í Dali står bag scenografien, og Michael Breiner skaber lysdesignet.

Næsten 100 musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester befolker Musikhuset Esbjergs orkestergrav, som med inspiration fra Wagners eget operahus i Bayreuth har gennemgået en radikal ombygning i forbindelse med Ring-projektet.

OBS: Siegfried indgår i Teater- og Musikhusvennernes abonnementsordning både i sæsonen 2021/2022 og i sæsonen 2022/2023. Du kan læse mere om, hvordan du bliver medlem af Teater- og Musikhusvennerne, her.

Produktion: Den Ny Opera

 

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Den Ny Opera og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, er du med til at sikre, at vi samler penge ind til Danmarks Indsamling. For hver solgt billet i december donerer Musikhuset Esbjerg nemlig 5 kr. til Danmarks Indsamling. Beløbet lægges ikke oven i billetprisen.


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her