Sigurd fortæller om de græske guder

17. April 2021 14:00

Sigurd Barrett inviterer dig og din familie med på en hæsblæsende, musikalsk rejse til en eventyrlig verden fuld af guder og superhelte

Med musikere, dansere og skuespillere tager Sigurd Barrett børn, forældre og bedsteforældre med på en spændende rejse gennem de græske guder og heltes eventyrlige univers.

Vi møder gudernes konge Zeus, der kan lave tordenvejr, helten Odysseus, der tog på den fantastiske odyssé og fandt på den trojanske hest, vi møder troldkvinden Kirke, havets gud Poseidon og mange flere. For den græske mytologi er fuld af guder, seje helte og uhyggelige skabninger.

Farshad Kholgi og Anne Suppli har hovedrollerne, mens Sigurd Barrett er fortælleren, der tager publikum med på en sjov og spændende rejse tilbage til oldtidens Grækenland. Til en verden, der både er spændende, og som vi kan lære rigtigt meget af den dag i dag.

Teaterkoncerten Sigurd fortæller om de græske guder er baseret på Sigurd Barretts bestsellerbog af samme navn fra 2014. Den er lavet af det samme hold, der stod bag den meget populære Sigurds Danmarkshistorie, du kunne opleve i Musikhuset Esbjerg i forrige sæson.

Teaterkoncerten anbefales fra 5 år.

Forfatter og komponist: Sigurd Barrett
Instruktør: Louise Schouw
Medvirkende: Sigurd Barrett, Anne Suppli, Farshad Kholghi, Eskild Dohn, Mikkel Riber og børnedansere fra danseinstituttet Powerhouse.
Scenograf: Rikke Juellund
Produktion: Dansk Teaterproduktion

Billetantal: Der sælges maksimalt 1.125 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 1 time og 50 minutter (inkl. pause)
Aldersgrænse: Anbefalet fra 5 år

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere