Sigurds Danmarkshistorie

23. September 2018 15:00

 

Komponisten, multiinstrumentalisten og entertaineren Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie som stort anlagt teaterkoncert for hele familien

Sofies far har opfundet en tidsmaskine, og ved en fejl bliver Sofie tryllet tilbage til Danmarkshistoriens begyndelse. Hun oplever istiden og stenalderfolket, hun møder Egtvedpigen, Grauballemanden, vikingerne og munkene, hun møder H.C. Andersen og Grundtvig, og efter krigen i 1864 når hun frem til den moderne tid. Her møder hun sine egne forfædre og dermed sin egen nære historie. Men kan hun også finde tilbage til sin far?

Forestillingen, som er blevet til i samarbejde med Det Kongelige Teater, er en dramatisering af bogen Sigurd fortæller Danmarkshistorie, som har solgt i nærheden af 100.000 eksemplarer.

I Sigurds vanlige humoristiske fortællestil og med masser af musik og sangnumre bliver børn og voksne ført ud på en rejse gennem hele vores forunderlige fælles historie. En historie, der både kan lære os noget om, hvor vi kommer fra, hvem vi er, og hvor vi er på vej hen.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Forfatter og komponist: Sigurd Barrett

Instruktør: Louise Schouw

Medvirkende: Sigurd Barrett, Adam Ild Rohweder, Ellinor Barrett/Dagmar Barrett, Eskild Dohn, Martin Klausen og børnedansere fra danseinstituttet Powerhouse.

Produktion: Dansk Teaterproduktion og Det Kongelige Teater

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 14:30.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M.