Silas Bjerregaard

26. April 2019 20:00

 

Efter 12 år som forsanger i Turboweekend er Silas Bjerregaard klar til sin første solo-turné, der bringer ham forbi Musikhuset Esbjerg

Silas Bjerregaard er i disse uger aktuel i Toppen af poppen på TV2 og gjorde sig allerede i første program særligt bemærket med sin smukke og rørende fortolkning af Sko/Torps nummer Dolphin Girl. Om sine oplevelser i Toppen af poppen fortæller Silas Bjerregaard:

”Jeg brugte det som en slags musikalsk legeplads, hvor jeg fik lov til at gøre, lige hvad der faldt mig ind, uden at skulle tænke på, om numrene nu også passede sammen på et album. Det gav mig et stort selvtillidsboost at arbejde med det alene fra start til slut, og på den måde var det den perfekte overgang til at begynde at skrive mit eget materiale.”

 

Første solo-turné

Silas Bjerregaard er nu klar til at stå på egne ben, men rødderne er ikke glemt og publikum kan forvente musik af den samme høje kvalitet, der har kendetegnet Turboweekend.

Toppen af poppen har bragt ny inspiration med sig, og til spørgsmålet om hvad man kan forvente af solo-turnéen svarer Silas Bjerregaard:

”Jeg har skrevet en masse ny musik henover sommeren og efteråret, som jeg glæder mig sindssygt meget til at give et liv derude. Der er både til hjertet, til hjernen og til fødderne. Jeg kommer nok også til at tage udvalgte sange med fra Toppen af poppen.”

Fart over feltet

Silas Bjerregaard er kendt som forsanger i det succesfulde og populære band Turboweekend, der siden 2006 har udgivet fire anmelderroste album og spillet utallige koncerter, både i og uden for Danmark. Bandet har gennem årene oparbejdet et velfortjent ry som et af landets bedste livebands, hvilket resulterede i en Danish Music Award som årets danske livenavn i 2011. Ud over dette har Turboweekend gjort sig bemærket ved at have fået en række af deres sange remixet af prominente DJ’s såsom hollandske Tiësto og engelske Joker.

Selvom Silas Bjerregaard nu står på egne ben, er han ikke alene.

”Jeg har samlet et fedt nyt hold af talentfulde musikere, og jeg glæder mig til at slippe en helt ny slags energi fri, så der kan opstå nogle nye magiske øjeblikke,” siger han.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl.19:30.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M.