Simon Jul

22. Marts 2023 19:30

Simon Jul har gennem 25 år været en institution i dansk underholdning. Nu fortæller han hele historien i Så langt, så godt – 25 års ustyrligheder

Siden Simon Jul i slutningen af 90’erne bragede igennem lydmuren som den ene halvdel af Banjos Likørstue, har været en ener i dansk showbusiness. Nu fejrer Simon Jul sit 25 års-jubilæum i et nyt sjovt, musikalsk og vanvittigt soloshow, som du kan opleve i Musikhuset Esbjerg.

Så langt, så godt – 25 års ustyrligheder er ikke standup, ikke foredrag, og ikke teater; det er Simon Jul, som formidler om Simon Jul, som kun Simon Jul kan.

Få har så mange interessante ting i bagagen som Simon Jul, og en aften i hans selskab bliver med eftertænksomhed, gråd, lummerhed og en masse gode grin. Og som om det ikke var nok, har Simon naturligvis også guitaren med.

Kom med, når Simon Jul tager jer med på den vanvittige rejse, hvor I skal høre om Banjos Likørstue, Mujaffa-spillet, Det Røde Kapel, Malk De Koijn, Suspekt, Michelin-restauranter, Radio24Syv, og så lidt om det at blive slagter.

Så velkommen til en uforudsigelig, gakket og morsom aften med Simon Jul.


Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad, lavet af Musikhusets eget køkken med køkkenchef Jacob Møller Justesen i front.

Aftenens menu er all you can eat stegt flæsk med persillesovs og kartofler.

Du kan sætte dig til bords fra kl. 17:00.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletter er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salens åbnes 30 minutter inden showet begynder
Vis hensyn:
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Forventet sluttidspunkt:
kl. 21:20

  • Priser: 120 - 305 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 22. Marts 2023 19:30
  • Kategori: Comedy, Show, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu