Simon Talbot

5. November 2022 19:00 - 6. November 2022 16:00

Træt af nedtur? Gør dig klar til at få en kæmpe optur med Simon Talbots nye onemanshow Optur, hvor han er tilbage på modersmålet. Få den fulde oplevelse og tilkøb spisning i MHE Comedy Clubs hyggelige rammer  

NY DATO: Showet er flyttet fra den 18. marts til den 5. november. Billetkøbere er blevet kontaktet.

Året 2020 kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Det vil den populære komiker Simon Talbot gøre op med i et helt nyt standup show – danskerne trænger nemlig til en gevaldig Optur.

I showet Optur skal der grines og være god stemning igen. Simon Talbot vil i vanlig stil forvandle tematikker fra eget liv, såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner mor og irsk gadedrengs far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade, og meget, meget mere, til jokes, vi alle sammen kan grine af. For Simon har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

“Jeg vil have folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet… Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen, og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset, hvor mange gange man kan gense Tiger King!” siger Simon Talbot.

Glæd dig til en sjov aften med mavekrampende grin og Simons karismatiske energi, når han indtager Musikhuset Esbjerg med sit nye show Optur til november 2021.


Danmarks comedy-darling

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til folket, bl.a. med sine onemanshows: Damp (2011), Talle Alene i Verden (2014), Mr. Copenhagen (2016), Make Denmark Great Again (2018), som rekordmange danskere købte billet til, og senest han første engelsksprogede turné Danish Invasion (2020). Han har haft sit eget Sketch Show på nationalt TV og har over 1.000.000 visninger på YouTube alene på hans engelsksprogede sæt på The Russell Howard Hour.


Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad – leveret af Kunsten – restauranten i Musikhuset Esbjerg.

Aftenens menu den 18. marts er bøfsandwich med kartoffelbåde og brun sovs.

Spisningen begynder kl. 17:00


Det praktiske

Arrangør: All Things Live
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt
Varighed: 90 minutter (uden pause)

  • Pris: 300 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 5. November 2022 19:00 - 6. November 2022 16:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort