Sissel Kyrkjebø

30. November 2019 20:00


Kom med til Danmarkspremiere på Sissel Kyrkjebøs juleshow 2019 i Musikhuset Esbjerg

Sissel Kyrkjebø turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul– og gospel-perler – sange, som får julestemningen til at sænke sig over publikum.

“Sissel har en stemme som får floder til at flyder over. I tillæg til stemmen har Sissel den unikke sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler hun synger direkte til dig, og bare dig,” skrev Nordjyske i forbindelse med Sissels jul 2018.

Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en af de mest eftertragtede artister i verden, og ikke mindst en artist mange andre artister ønsker at samarbejde med. Den norske sanglærke har således arbejdet sammen med superstjerner som Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel og José Carreras for at nævne nogle stykker.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel inviteret til at optræde til den aller første julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og jul har der været meget af for Sissel, både som plade – og koncertartist. Over en million har set hendes julekoncerter bare i Norden; en rekord, der bliver vanskelig at slå.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.

Fotografering/optagelse af showet kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 495 - 525 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 30. November 2019 20:00
  • Kategori: Koncert, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort