Sissel Kyrkjebø

15. December 2021 20:00

Sissel Kyrkjebø er en af vor tids mest eftertragtede artister. Oplev hende til årets julekoncert, hvor hun med sin forrygende stemme og fortryllende karisma får julestemningen til at sænke sig over publikum

OBS: På grund af corona er koncerten flyttet fra den 14. december 2020  til den 15. december 2021. 

Udover sin vidunderlige stemme har Sissel en unik sceneudstråling; en udstråling, der får dig til at føle, at hun synger direkte til dig og kun dig. Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en meget efterspurgt kunstner.

Sissels repertoire spænder vidt, og julekoncerterne byder på både klassiske julesange samt soul- og gospel. Et fantastisk stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA og Norge fuldender oplevelsen. Gå ikke glip af julens bedste koncert.

“Få norske kunstnere er så stærkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selvom hun bevarer de gamle traditioner, formår hun også at forny sig,” skrev Einar Engelstad i Bergens Tidende efter Sissels Jul i 2017.

Sissel Kyrkjebø en kunstner, som mange andre kunstnere ønsker at samarbejde med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle få. Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel opfordret til at optræde under den allerførste julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og julen er blevet vigtig for Sissel, både som plade- og koncertartist. Over 1 million har set hendes julekoncerter alene i de nordiske lande – en rekord, det bliver svært at slå.

I de senere år har Sissels Jul været en stor succes, og i 2021 går juleturnéen til både Norge, Sverige, Tyskland og Danmark – og selvfølgelig lægger hun igen vejen forbi Musikhuset Esbjerg.

Det praktiske 

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter før showstart
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 1,5 time (uden pause)

  • Priser: 120 - 495 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 15. December 2021 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, er du med til at sikre, at vi samler penge ind til Danmarks Indsamling. For hver solgt billet i december donerer Musikhuset Esbjerg nemlig 5 kr. til Danmarks Indsamling. Beløbet lægges ikke oven i billetprisen.