Sissels jul

11. December 2022 20:00

Ingen jul uden Sissel Kyrkjebø – og nu kan du opleve den norske sangerinde, når hun indtager Musikhuset og synger julen ind

Sissel Kyrkjebø er en af vor tids mest eftertragtede artister. Oplev hende til årets julekoncert, hvor hun med sin forrygende stemme og fortryllende karisma får julestemningen til at sænke sig over publikum.

Udover sin vidunderlige stemme har Sissel en unik sceneudstråling; en udstråling der får dig til at føle, at hun synger direkte til dig og kun dig. Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en meget efterspurgt kunstner i store dele af verdenen – og ikke mindst til en artist mange andre artister ønsker at arbejde sammen med.

For mange er julen ensbetydende med Sissels Jul. Sissels fortolkninger af de smukke klassiske julesange er særligt nostalgiske og emotionelle; ligesom man ønsker sig julen skal være. Derfor er Sissels Jul for mange blevet en tradition for optakten til julen: Ingen jul uden Sissel.

«Få norske kunstnere er så stærkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selvom hun bevarer de gamle traditioner, formår hun også at forny sig.» Einar Engelstad, Bergens Tidende.

Julen er også vigtig for Sissel, både som plade- og koncertartist. Over 1 million har set hendes julekoncerter alene i de nordiske lande – en rekord, det bliver svært at slå.

I en årrække har Sissels Jul været en stor succes og med sit stjernespækkede band, skal hun i år sprede julestemning i Esbjerg, når hun indtager Musikhuset til december.

Piano: Tim Carmon
Guitar: Bernt Rune Stray
Bass: Jonny Sjo
Trommer: Karl Oluf Wennerberg


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 120 - 525 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 11. December 2022 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort