SMASK

25. Februar 2023 19:30

Er du nogensinde blevet forladt? Skilt? Gået fra? Eller bare blevet afvist, igen-igen? Så skal du opleve denne uromantiske komedie om hjertesorg

Tre mennesker befinder sig i den desperate, ynkelige, sårbare og smågale tilstand, som vi alle sammen kender, når vi bliver alene igen.

Det unge instruktørtalent Anastasia Nørlund undersøger med SMASK, hvad der sker med det moderne menneske, når det forlades; for hvordan klarer vi det at blive fravalgt i en verden, hvor vi er vant til at få det, vi vil have?

Forestillingener som en grotesk, unheimlich, omvendt udgave af Love Actually – en uromantisk komedie. Intet mindre end tre fremadstormende dramatikere, Zakiya Ajmi, Rasmus Krone og Marie Bjørn, kommer med deres bud på et karakterportræt af en kærestesorgsramt i denne sammenflettede multiplotfortælling.

Tag din nabo, mor, drukven, fysioterapeut, ekskæreste eller veninde i hånden og oplev en lige dele trøstende omfavnelse og provokerende spejling!

Dramatikere: Zakiya Ajmi, Rasmus Krone og Marie Bjørn
Iscenesættelse og bearbejdelse:
Anastasia Nørlund
Scenografi: Frederikke Dalum
Lyddesign: Emil Bøll
Lysdesign: Mikkel Givskov
Medvirkende: Sara Fanta Traore/Rikke Westi, Nanna Morks/Marie-Lydie Nokouda og Henrik Prip
Produktion: Mungo Park


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets eget køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer en tapas-anretning med forskellige mindre retter og lidt sødt til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletter er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 1 time og 30 minutter
OBS: Der anvendes stroboskoplys og røg i forestillingen

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 80 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu