Søren Østergaard & Smadremanden hos Michèle LIVE

3. Marts 2022 20:00

Oplev multikunstneren Søren Østergaard som gæst i journalist og TV-vært Michèle Bellaiches talkshow Michèle LIVE

Der er tale om en helt eksklusiv version af talkshowet, da aftenens gæst, Søren Østergaard, ledsages af den landskendte personlighed fra Otterup på Fyn, Erik Bo Nielsen – bedre kendt som Smadremanden.

Søren Østergaard selv er én af landets mest kendte og populære kulturpersonligheder, der igennem en efterhånden lang karriere har medvirket i utallige sammenhænge – skuespiller i diverse film- og TV-produktioner, improvisatoriske teaterformer med bl.a. Hatten rundt-konceptet, Cirkusrevyen og diverse varietéer.

I dag er Søren Østergaard dog nok mest kendt for sin egen specielle fortolkning af cirkus, Zirkus Nemo, hvor han igennem flere år har præsenteret et altid flot og varieret felt af internationale cirkusartister, samtidige med at han selv spiller flere elskelige og populære karakterer – f.eks. Målermanden, Bager Jørgen og naturligvis Smadremanden…

Det bliver et nært, ærligt og meget personligt interview med Søren Østergaard, hvor Michèle Bellaiche stiller skarpt på personen bag den lange karriere – alt krydret med sjove historier og anekdoter.

Som en ganske særlig del på talkshowet dukker Smadremanden op for på sin helt egen måde at svare på spørgsmål fra publikum – hvis nogen altså tør spørge om noget… Traditionen tro vil der blive udloddet præmier til aftenens bedste spørgsmål!


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden showstart
Foto: Fotografering/videooptagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 timer (inklusive pause)

  • Priser: 120 - 345 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 3. Marts 2022 20:00
  • Kategori: Comedy, Show, Talkshow
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, er du med til at sikre, at vi samler penge ind til Danmarks Indsamling. For hver solgt billet i december donerer Musikhuset Esbjerg nemlig 5 kr. til Danmarks Indsamling. Beløbet lægges ikke oven i billetprisen.