Sommer i Tyrol

19. Oktober 2022 19:30

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette – denne gang Sommer i Tyrol

Først var det frøken Nitouches kloster, sidste sæson var det Cassiopeias stjernehimmel, og denne sæson er det så de østrigske alper, Folketeatret inviterer os med til.

I den skønne operette Sommer i Tyrol klinger de kendte og elskede toner fra sange som Ja, ja, ja – nu kommer jeg og Man kan jo ikke gøre for, at man har charme, mens der på gæstgivergården Den hvide hest hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet.

Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller om, hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes forfra eller bagfra.

Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet Sommer i Tyrol med et skævt blik på den danske filmversion og med en kærlig hilsen til Halløj på badehotellet.

Instruktion og bearbejdelse: Rolf Heim
Musik: Ralph Benatzky
Libretto: Erik Charell
Scenografi:
Sisse Gerd Jørgensen
Koreografi: Peter Friis
Musikalsk ledelse og arrangement: Nikolaj Heyman og Niels Søren Hansen
Kapelmester: Nikolaj Heyman
Musikere: Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Niels Søren Hansen
Medvirkende: Meike Bahnsen, Mathias Flint, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Troels Malling, Clara Ellegaard, Rikke Buch Bendtsen, Kristoffer Sass, Troels Kortegaard Ullerup, Kristine Brendstrup
Produktion: Folketeatret


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 80 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere