Sommer i Tyrol

12. Marts 2021 19:30

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette – denne gang Sommer i Tyrol

Først var det frøken Nitouches kloster, sidste sæson var det Cassiopeias stjernehimmel, og denne sæson er det så de østrigske alper, Folketeatret inviterer os med til.

I den skønne operette Sommer i Tyrol klinger de kendte og elskede toner fra sange som Ja, ja, ja – nu kommer jeg og Man kan jo ikke gøre for, at man har charme, mens der på gæstgivergården Den hvide hest hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet.

Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller om, hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes forfra eller bagfra.

Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet Sommer i Tyrol med et skævt blik på den danske filmversion og med en kærlig hilsen til Halløj på badehotellet.

Instruktør: Rolf Heim
Musik: Ralph Benatzky
Libretto: Erik Charell
Kapelmester: Søren Hansen
Medvirkende: Jesper Groth, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Marie Mondrup, Troels Malling, Clara Ellegaard Stegger, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch, Kristoffer Sass, Maria Corydon
Musikere: Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Henrik Silver
Produktion: Folketeatret

Billetantal: Der sælges maksimalt 1.125 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 350 - 370 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 12. Marts 2021 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere