Sommer i Tyrol

19. Oktober 2022 19:30

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette – denne gang Sommer i Tyrol

Først var det frøken Nitouches kloster, sidste sæson var det Cassiopeias stjernehimmel, og denne sæson er det så de østrigske alper, Folketeatret inviterer os med til.

I den skønne operette Sommer i Tyrol klinger de kendte og elskede toner fra sange som Ja, ja, ja – nu kommer jeg og Man kan jo ikke gøre for, at man har charme, mens der på gæstgivergården Den hvide hest hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet.

Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller om, hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes forfra eller bagfra.

Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet Sommer i Tyrol med et skævt blik på den danske filmversion og med en kærlig hilsen til Halløj på badehotellet.

Instruktion: Rolf Heim
Bearbejdelse: Rolf Heim og Jens Christian Led
Musik: Ralph Benatzky
Libretto: Erik Charell
Scenografi:
Sisse Gerd Jørgensen
Koreografi: Peter Friis
Musikalsk ledelse og arrangement: Nikolaj Heyman og Niels Søren Hansen
Alternerende kapelmestre: Niels Søren Hansen, Nikolaj Heyman og Søren Graversen
Musikere: Tom Bilde, Niels Søren Hansen, Nikolaj Heyman, Søren Graversen og Jonas Munck Hansen
Medvirkende: Mathias Flint, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Troels Malling, Kristine Yde, Kristoffer Sass, Rikke Buch Bendtsen, Kristine Marie Brendstrup, Søren Bang Jensen, Julian Thiesgaard Kellerman
Produktion: Folketeatret


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer to skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:00.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 80 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere