Souvenir

7. Oktober 2021 19:30 - 8. Oktober 2021 19:30

En hjerteskingrende komedie om Florence Foster Jenkins

Florence Foster Jenkins er intet mindre end en legende i musikhistorien, en selvbestaltet og komplet tonedøv operasangerinde, som opnåede varig berømmelse på netop sin talentløshed. Folk tilbad hende og jublede, samtidig med, de puttede lommetørklædet i munden for ikke at skrige af grin.

Florence Foster Jenkins engagerede den unge koncertpianist Cosmé McMoon, som ikke kunne sige nej til den vellønnede tjans. Både McMoon og vi som publikum får undervejs i forestillingen respekt for denne ildsjæl, fantast og diva af en kvinde, som formår at udleve sin ugengældte kærlighed til kunsten med menneskelighed, storhed og en sjat herlig vanvid.

Den operauddannede Lisbeth Kjærulff vil gøre sig umage for at synge sit værste, mens pianist Jacob Beck og vi andre får ørerne på komedie.

Vi lover latter, en tåre i øjenkrogen og den mest falske musik, du nogensinde får at høre.

Forfatter: Stephen Temperley
Instruktør: Jan Hertz
Medvirkende: Lisbeth Kjærulff og Jacob Beck
Produktion: Den Ny Opera og Den Fynske Opera

 

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- & Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her