Stig Rossens Julekoncert

20. December 2023 20:00

Ingen jul uden Stig Rossen og Årets Julekoncert. Det gælder naturligvis også i 2023, hvor Stig vender tilbage til Musikhuset for at sprede julestemning

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Bag scenen daler sneen ned over de to storskærme, og mon ikke Julemanden selv puster lidt magi ud mod publikum deroppefra?


Årets gæstesolist

Med sig på scenen har Stig Rossen årets gæstesolist, Frederikke Vedel, og hele det trofaste julehold. Frederikke spillede sammen med Stig i musicalen Chess, og udover at være skuespiller er hun en meget alsidig og dygtig sanger og sangskriver, som synger både musical, jazz, pop og soul.

Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende 6-mandsbandog de fire fantastiske korsangere. Sammen leverer de et bredt repertoiremed alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits.

Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum.

For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til Årets Julekoncertfor første gang eller for 29. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

  • Priser: 358 - 435 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 20. December 2023 20:00
  • Kategori: Jul, Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu