Stjernerne fra MGP

15. Februar 2022 11:00

Syng og dans med Stjernerne fra MGP i Vinterferien i Musikhuset Esbjerg

MGP er børnenes helt eget talentshow, som hvert år udklækker nye stjerner. I dette eksklusive liveshow med nøje udvalgte sange kommer vi helt tæt på de nye artister, som vi kender fra TV. Showet er for børn og med børn – voksne har absolut ingen adgang på scenen!

I vinterferien 2022 kan du opleve Tinke & The Winkies, Superbrothers og Emilie, som vandt MGP 2021 med sangen Ikke som de andre piger. Showets konferencier er Liva fra Den Store Junior Bagedyst.

Herunder kan du læse om Stjernerne fra MGP, som I kan glæde jer til at opleve.


LIVA

Mere end én million danskere så med, da Liva dystede i finalen i Den Store Junior Bagedyst. Udover at være fabelagtig til at bage udvikler Liva sine egne opskrifter, som hun deler med sine mange følgere på Instagram. Hun er desuden en fast del af panelet ’Mads & Børneholdet’. Liva glæder sig til at præsentere alle stjerneartisterne fra MGP!


TINKE & THE WINKIES

Tinke er forsanger i bandet Tinke & the Winkies. Pigebandet deltog i dette års MGP med sangen Regnbuer og fik en superflot 2. plads. Sangen handler om, at der skal være plads til alle mennesker, ligegyldigt hvor man kommer fra, og hvordan man lever sit liv. Det kærlige budskab gav Tinke en eksklusiv optræden på dette års Copenhagen Pride.

Tinke bliver ofte kaldt for Tinkie – ligesom den lilla teletubbie, der hedder Tinky Winky. Derfor kom Tinkes band til at hedde Tinke & the Winkies. Tinke synger fantastisk og har en vidunderlig girlpower udstråling, når hun synger både hendes egen sang og de øvrige kendte numre, som er specielt udvalgt til dette show.


SUPERBROTHERS

Superbrothers består af storebror Asger på 11, og lillebror Holger på 9. De to seje brødre rappede sig til en cool 3. plads i MGP finalen i år med sangen Vi vil ha’ lov. Asger og Holger er uden tvivl et af de største talenter, der er udsprunget fra MGP universet, og de spås en stor fremtid indenfor dansk hiphop.

Drengene stråler af selvtillid og attitude på den virkelig seje måde. Sammen med far Rasmus – som er en erfaren og dygtig sanger og musiker – arbejder de på at udgive flere sange. Superbrothers eventyret er kun lige begyndt!


EMILIE

Emilie vandt MGP 2021 med sangen Ikke som de andre piger. Sangen er skrevet som en kærlighedserklæring til Emilies søster Laura, som er født med et funktionshandicap. Emilie er 12 år gammel og bor sammen med sin familie i Silkeborg. Hun elsker at synge og spille musik, og holder desuden af at danse og spille fodbold. Selvom Emilie har vundet Danmarks største musikkonkurrence for børn, ved hun ikke, om sangen bliver hendes levevej. Så lige nu er de eneste planer for fremtiden, at hun bare skal være barn og have det sjovt med alt det, hun holder af at lave.

Tag familiens yngste med til en skøn oplevelse i Musikhuset Esbjerg.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt
Varighed: 45 minutter. Efterfølgende meet’n’greet.

  • Pris: 150 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 15. Februar 2022 11:00
  • Kategori: Børn og familie, Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Vi følger naturligvis alle retningslinjer vedrørende corona, så du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg. Og vi returnerer selvfølgelig dine billetter, hvis showet aflyses

Læs mere