Svanesøen

8. Januar 2018 19:30

 

Den Russiske Nationalballet præsenterer Tjajkovskijs mesterværk

Med musikken til Svanesøen viste Pjotr I. Tjajkovskij ikke kun sin russiske sjæl. Han begejstrede samtidig et stort publikum uden for balletscenen. De fire små svaners dans er verdensberømt. Russisk ballet, og fremfor alt Svanesøen, lader følelserne komme til udtryk uden at spilde et eneste ord. I iscenesættelsen bliver musik og dans i fællesskab til ét sprog, som alle umiddelbart forstår.

Historien om den fortryllede svaneprinsesse, der danner ramme om aftenens forestilling, er en sand klassiker. Ægte kærlighed – det er det eneste, der kan løfte den onde trolddom, som prinsessen er underlagt.

Med hele 30 dansere på scenen vil man opleve Svanesøen, som den var tænkt til de traditionelle toner fra Tjajkovskijs mesterlige musik. Tjajkovskij skrev stykket tilbage i 1877, og den dag i dag er balletten en af de allermest populære.

Arrangør: Highlight-Concerts

Optakt: Musikhuset arrangerer optaktsforedrag med Per Günther inden forestillingen. Der er gratis adgang, men deltagelse kræver billet, som kan afhentes i Musikhusets billetcenter. Optakten begynder 45 minutter inden forestillingen. Antallet af pladser er begrænset.

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:00

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Priser: 395 - 525 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 8. Januar 2018 19:30
  • Kategori: Ballet
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her