Svanesøen

2. Marts 2022 19:30

Nu gæster Den Russiske Nationalballet Musikhuset med en smuk, klassisk udgave af Tjajkovskijs fortryllende mesterværk Svanesøen

NY DATO: Forestillingen er blevet flyttet fra den 18. januar 2022 til den 2. marts 2022. Billetkøbere er kontaktet. 

Tjajkovskijs Svanesøen om den fortryllede svaneprinsesse, der skal gå så meget igennem, er måske den mest berømte og elskede ballet af dem alle.

30 dansere fra Den Russiske Nationalballet danner rammen om den historiske russiske ballet Svanesøen – en ballet, der efter 143 år fortsat er lige så populær, som da Peter Tjajkovskij skrev den i 1877, og komponistens toner og tanker bag opførelsen af balletten er bevaret.

Stykket fik flotte anmeldelser, senest Svanesøen turnerede rundt i landet, og med et begejstret publikum, der gav stående applaus, så kan publikum se frem til at opleve en medrivende ballet i en flot, ny opsætning med dygtige dansere.

Den russiske stjernesolist Liudmila Titova, der har været solodanser på de store balletforestillinger i hele Europa, kan opleves som Odette/Odile – den sorte og hvide svane. Hun er uddannet fra Bolshoi Ballet Academy, og har siden 2010 været balletmester og solodanserinde hos Den Russiske Nationalballet.

Glæd dig til en stor balletforestilling i Musikhuset Esbjerg,

“Sjældent har man set så flotte fouetteer eller fire knivskarpe svaneunger på rad. Det var der, vi holdt vejret og mærkede suset. Der, stå det klart, hvor vanskelig en kunst ballet er.” – Nordjyske, Anne Mette Buch


Studie- og ungerabat: Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: PS Production
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 2 timer og 15 minutter inkl. pause

  • Priser: 385 - 600 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 2. Marts 2022 19:30
  • Kategori: Ballet, Dans, Klassisk
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Vi følger naturligvis alle retningslinjer vedrørende corona, så du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg. Og vi returnerer selvfølgelig dine billetter, hvis showet aflyses

Læs mere