The Bodyguard the Musical

The Bodyguard – the Musical

4. November 2020 20:00 - 8. November 2020 15:00

DANMARKSPREMIERE: Filmfænomenet The Bodyguard bliver til en fantastisk musical med alle Whitney Houstons største hits. Få en kæmpe musicaloplevelse i Musikhuset Esbjerg med The Bodyguard – the Musical. Vil du have den fulde oplevelse, er der mulighed for at købe VIP-billet og en lækker gallainspireret og corona-venlig buffet

OBS: Da regeringens nuværende retningslinjer for corona kun gælder til den 1. november, kan vi desværre ikke sige noget om, hvilke begrænsninger »The Bodyguard – the Musical« afvikles under. Har du billet til musicalen, beder vi dig derfor væbne dig med tålmodighed og ikke kontakte os. Så snart vi kender de nye retningslinjer, kontakter vi alle berørte billetkøbere. Vi beklager ventetiden og håber på tålmodighed og forståelse i denne ekstraordinære situation.

The Bodyguard – the Musical er baseret på den moderne filmklassiker fra 1992 med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollerne.

Filmens enorme succes var uløseligt forbundet med den fantastiske musik, der var med i den, og den dag i dag er filmens soundtrack det bedst sælgende nogensinde – ikke mindst på grund af Whitney Houstons monomentale hit I Will Always Love You.

Musicalversionen af filmen fik verdenspremiere i 2012 og har siden gået sin sejrsgang verden rundt. Nu kommer den endelig til Danmark i en original dansk produktion – og Danmarkspremieren finder sted i Musikhuset Esbjerg!

Dialogen i The Bodyguard – the Musical foregår på dansk, mens alle de fantastiske Whitney Houston-sange synges på engelsk.

Den krævende rolle som Rachel Marron, der i filmen blev spillet af superstjernen Whitney Houston, bliver i musicalen spillet – og ikke mindst sunget – af stortalentet Andrea Lykke Oehlenschlæger. Titelrollen som bodyguarden Frank Farmer, som Kevin Costner udødeliggjorde, spilles i musicalen af en af tidens bedste skuespillere Johannes Lassen.

 

 

 

Flere end 20 af Whitney Houstons største hits

The Bodyguard – the Musical er en spektakulær hyldest til Whitney Houstons fantastiske sange og indeholder ikke kun filmens megahits I Will Always Love You, Run to You, Queen of the Night, I Have Nothing og I’m Every Woman. Den indeholder flere end 20 af Whitney Houstons allerstørste hits, og du kan således også glæde sig til hits som Saving All My Love, Greatest Love of All, I Wanna Dance with Somebody, Where Do Broken Hearts Go og One Moment in Time.

Musicalen genfortæller filmens historie om den tidligere Secret Service-agent Frank Farmer, der bliver ansat som privat bodyguard for den verdensberømte sangstjerne Rachel Marron, for at beskytte hende mod en ukendt stalker, der sender hende dødstrusler. Modstræbende drages Rachel og Frank mod hinanden, men efter en enkelt kærlighedsnat, må Frank erkende, at han ikke både kan elske og beskytte Rachel.

 

Lysende stortalent får Whitneys ikoniske rolle

Til den ikoniske rolle som Rachel Marron, der blev Whitney Houstons filmdebut, har selskaberne bag musicalen, Langkjær Entertainment og Live Nation, castet stortalentet Andrea Lykke Oehlenschlæger. Hun har tidligere optrådt i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med Stig Rossens julekoncert i 2018, men er ellers et stort set ubeskrevet blad i den brede offentlighed. Forestillingens producenter blev blæst fuldstændigt bagover af hendes talent, da hun mødte op til casting.

“Vi har hele tiden været klar over, at en produktion af The Bodyguard – the Musical står og falder med den kvindelige hovedrolle. Da Andrea Oehlenschlæger første gang mødte op til audition og sang version I Will Always Love You, sagde det bare BANG. Her var den stemme, der kunne løfte opgaven og arven fra Whitney,” siger forestillingens kreative producent Thomas Langkjær.

 

 

Johannes Lassen som Frank Farmer

I titelrollen som bodyguarden Frank Farmer skal Johannes Lassen løfte arven efter Kevin Costner. Johannes Lassen har tidligere spillet fodboldspilleren Kent Nielsen i Sommeren 92 og haft en række store roller i tv-serier som 1864, Bedrag og Gidseltagningen på Kanal 5.

I andre centrale roller ses Lea Thiim Harder, som spillede med i Kærlighed ved første hik – the Musical i Musikhuset og desuden skal spille Susan Himmelblå i Midt om natten, når den kommer til Musikhuset Esbjerg til februar 2020. Lea Thiim Harders spiller Rachels plagede og jaloux søster Nicki. I den fjerde store rolle ses David Owe som den skræmmende stalker, der sender dødstrusler til Rachel Marron.

I alt medvirker et ensemble på 25 personer inkl. otte topdansere fra Los Angeles.

 

Gallastemning og coronavenlig-buffet med elegante anretninger

I forbindelse med forestillingerne pynter vi Musikhuset op til gallafest, og du får mulighed for at nyde en coronavenlig buffet fuld af elegante, lækre anretninger. Retterne laves af Jacob Møller Justesen, køkkenchef i Kunsten – restauranten i Musikhuset. Du tilkøber spisning, når du køber billet. Du kan også altid gøre det senere, hvis der er ledige pladser.

Menuen består af:

 • Røget lakserilette i wraps
 • Kuvertbrød
 • Krabbesoufflé med urtemayo og sprøde chips.
 • Crustade med kyllingesalat
 • Frikadeller på lam og kalv med grov kartoffelsalat
 • Spansk æggetortillas med chorizo
 • Farseret svinemørbrad på perlebygsalat
 • Danske oste med havtorn/pære-sylt
 • Panna cotta med bærkompot
 • Mini chokolademuffins med chokoladecreme

 

Få de bedste pladser og den store VIP-oplevelse

Vil du have de bedste pladser i salen til The Bodyguard – the Musical, og vil du have lidt ekstra forkælelse i forbindelse med forestillingen? Så har du muligheden nu.

VIP-pakken til The Bodyguard – the Musical indeholder billet til et af de bedste sæder i salen, en boblende velkomstdrink, fri bar i pausen (inkl. drikkevarer og snacks), fri garderobe samt en goodiebag (inkl. program og andre gode sager).

Du får den fulde VIP-oplevelse ved at vælge pladserne på række 5-7 i midten af salen. Pladserne har betegnelsen “PG O”.

 

Holdet bag The Bodyguard – the Musical

Til forestillingens kreative team har Langkjær Entertainment og Live Nation allieret sig med instruktøren og scenografen bag nogle af de seneste års største danske musicalsucceser, Thomas Agerholm og Benjamin la Cour. Musicalens spektakulære dansenumre koreograferes af Sonny Fredie Pedersen.

The Bodyguard – the Musical bliver produceret af Langkjær Entertainment og Live Nation, der i fællesskab har stået  bag en række af de senere års store danske musicalproduktioner, bl.a. We Will Rock You, Midt om natten, Kærlighed ved første hik, Terkel – The Motherfårking Musical og netop nu Sanne – The Musical.

Skuespillere: Andrea Lykke Oehlenschlæger, Johannes Lassen, Lea Thiim Harder, David Owe samt stort ensemble inkl. dansere.
Instruktion: Thomas Agerholm
Scenografi: Benjamin la Cour
Koreografi: Sonny Fredie Pedersen
Executive kreativ producent: Thomas Langkjær
Musical supervisor: Stuart Morley
Produktion: Langkjær Entertainment og Live Nation

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 • Priser: 385 - 845 DKK
 • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
 • Spilleperiode: 4. November 2020 20:00 - 8. November 2020 15:00
 • Kategori: Musical
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere