The Bootleg Beatles

18. Januar 2023 20:00

Verdens bedste Beatles-hyldestband, The Bootleg Beatles, vender tilbage til Musikhuset Esbjerg med et forrygende, musikalsk show. Oplev alle de store hits – og et særlig set, hvor bandet fejrer 60-års jubilæet for debutalbummet Please Please Me

Uanset hvor i verden, at The Bootleg Beatles optræder, er både publikummer og anmeldere ved at falde ned af stolene over, hvor fantastisk de fire bandmedlemmer inkarnerer John, Paul, George og Ringo. Ikke bare lyder de som og ligner The Fab Four til forveksling – de har også i årenes løb formået fuldstændig at tillægge sig den måde, The Beatles talte og omgik hinanden og publikum på.

Til deres koncerter serverer de ekstremt overbevisende udgaver af alle de bedste numre fra den største og vigtigste gruppe i musikhistorien – og publikum har frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd.

Udover at du kan glæde dig til et genhør med alle de største klassikere, byder denne koncert også på et særligt set, hvor The Bootleg Beatles hylder musikken fra albummet, der startede det hele for verdens største rockband, Please Please Me fra 1963, som udover titelnummeret indeholder klassikere som I Saw Her Standig There, Twist and Shout og ikke mindst Love Me Do.


Spisning inden showet

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden showet. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletter er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

  • Priser: 410 - 450 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 18. Januar 2023 20:00
  • Kategori: Koncert, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu