The Bootleg Beatles

16. Januar 2019 19:30

 

Tag med på en tur ned ad memory lane med verdens bedste Beatles-hyldestband

Uanset hvor i verden, at The Bootleg Beatles optræder, er både publikummer og anmeldere ved at falde ned af stolene over, hvor fantastisk de fire bandmedlemmer inkarnerer John, Paul, George og Ringo. Ikke bare lyder de som og ligner The Fab Four til forveksling, de har også i årenes løb formået fuldstændig at tillægge sig den måde, The Beatles talte og omgik hinanden og publikum på.

Årets koncert i Musikhuset, hvor Pepperland Sinfonia, dirigeret af David Firman, bakker bandet op, bliver en rejse gennem hele The Beatles’ enestående sangkatalog. Men da det i år er 50 år siden, at bandet udgav deres selvbetitlede niende album, kendt som The White Album – måske historiens bedste dobbeltalbum – ja, så får numrene herfra deres eget sæt i koncerten.

Hans Otto Bisgaard er konferencier og vil være med til at sikre, at både nye og gamle Beatlemaniacs får en fest.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 410 - 450 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 16. Januar 2019 19:30
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.