The Bootleg Beatles

21. Januar 2022 20:00

Verdens bedste Beatles-hyldestband, The Bootleg Beatles, vender tilbage til Musikhuset Esbjerg med et forrygende, musikalsk show. Oplev alle de store hits – og et særlig set, hvor bandet fejrer 50-årsjubilæet for klassikeren Let It Be

OBS: Koncerten er flyttet fra den 27. januar 2021 til den 21. januar 2022. Billetkøbere er blevet kontaktet direkte.

Uanset hvor i verden, at The Bootleg Beatles optræder, er både publikummer og anmeldere ved at falde ned af stolene over, hvor fantastisk de fire bandmedlemmer inkarnerer John, Paul, George og Ringo. Ikke bare lyder de som og ligner The Fab Four til forveksling – de har også i årenes løb formået fuldstændig at tillægge sig den måde, The Beatles talte og omgik hinanden og publikum på.

Til deres koncerter serverer de ekstremt overbevisende udgaver af alle de bedste numre fra den største og vigtigste gruppe i musikhistorien – og publikum har frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd.

Udover at du kan glæde dig til et genhør med alle de største klassikere, byder denne koncert også på et særligt set, hvor The Bootleg Beatles hylder musikken fra klassikeren Let It Be; Beatles’ 12 og sidste album, der blev udgivet, efter at de fire medlemmer var gået fra hinanden.

Pepperland Sinfonia bakker The Bootleg Beatles op, og rejsen gennem The Beatles’ sangkatalog bliver enestående.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort