The Boyband Tour – Do You Remember?

20. Januar 2023 20:00 - 21. Januar 2023 20:00

Få en enestående koncertoplevelse, når Silas Holst og resten af The Boyband leverer en perlerække af 90’ernes allerstørste boyband-hits live i Musikhuset Esbjerg

Nu tager Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg dig med tilbage til boybandenes årti, 1990’erne. The Boyband inviterer dig indenfor til en fuldstændig forrygende og enestående koncert- og showoplevelse.

The Boyband Tour – Do You Remember? er et show med både sang, dans, skuespil og humoristiske indslag. En musikalsk tidsrejse – ledet af Silas Holst – gennem 28 af de største boyband-hits fra 90’erne. De optræder med I Want It That Way, Everybody, Dirty Pop og Show Me The Meaning blandt andre.

I et stort sceneshow, drevet af de kæmpe boyband-hits, spektakulær video- og lysproduktion samt gæsteoptrædener, bliver du taget i hånden gennem en to timer lang poprejse, du sent vil glemme.

Så inviter veninderne og vennerne med til årets fest og gør jer klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og få nogle fantastiske grin i selskab med Silas Holst og co.


Eksklusiv VIP-oplevelse, hvor du kommer helt tæt på

Vil du have den helt store Boyband Tour-oplevelse, skal du sikre dig VIP-billet til arrangementet.

Med en VIP-billet får du de bedste pladser i salen. Her kan du både kan blive siddende på dit sæde eller gå op foran scenen og danse og synge med til musikken. Du får lov til at møde og hilse på The Boyband inden koncerten. Vigtigst af alt så får du lov til at overvære en lille intimkoncert med The Boyband, inden det egentlige show begynder.

Du køber VIP-billet ved at vælge et af de grønne sæder på række 9-13.Spisning inden showet

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden showet. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer to skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:00.

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Priser: 120 - 730 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 20. Januar 2023 20:00 - 21. Januar 2023 20:00
  • Kategori: Koncert, Show, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu