The Boyband Tour – Do You Remember?

20. Januar 2023 20:00 - 21. Januar 2023 20:00

Få en enestående koncertoplevelse, når Silas Holst og resten af The Boyband leverer en perlerække af 90’ernes allerstørste boyband-hits live i Musikhuset Esbjerg

Nu tager Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Emil Hartmann, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg dig med tilbage til boybandenes årti, 1990’erne, og inviterer dig indenfor til en fuldstændig forrygende og enestående koncert- og showoplevelse.

The Boyband Tour – Do You Remember? er et show med både sang, dans, skuespil og humoristiske indslag. En musikalsk tidsrejse – ledet af Silas Holst – gennem 28 af de største boyband-hits fra 90’erne – blandt andre I Want It That Way, Everybody, Dirty Pop og Show Me The Meaning.

I et stort sceneshow, drevet af de kæmpe boyband-hits, spektakulær video- og lysproduktion samt gæsteoptrædener, bliver du taget i hånden gennem en to timer lang poprejse, du sent vil glemme.

Så inviter veninderne og vennerne med til årets fest og gør jer klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og få nogle fantastiske grin i selskab med Silas Holst og co.


Eksklusiv VIP-oplevelse, hvor du kommer helt tæt på

Vil du have den helt store Boyband Tour-oplevelse, skal du sikre dig VIP-billet til arrangementet.

Med en VIP-billet får du de bedste pladser i salen – hvor du både kan blive siddende på dit sæde eller gå op foran scenen og danse og synge med til musikken – du får lov til at møde og hilse på The Boyband inden koncerten, og vigtigst af alt så får du lov til at overvære en lille intimkoncert med The Boyband, inden det egentlige show begynder.

Du køber VIP-billet ved at vælge et af de grønne sæder på række 9-13.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart

  • Priser: 120 - 730 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 20. Januar 2023 20:00 - 21. Januar 2023 20:00
  • Kategori: Koncert, Show, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort