The Electric Nomads

31. Oktober 2018 19:30

 

Musikhuset præsenterer jazz-funk i verdensklasse, når Chris Minh Doky og resten af The Electric Nomads spiller i Teatersalen

The Electric Nomads er tilbage med alle de oprindelige jazzverdensstjerner. Udover en af dansk jazz’ største stjerner, bassisten Chris Minh Doky, består bandet af Dave Weckl (trommer), Dean Brown (guitar) og George Whitty (piano).

At bandet igennem årene har været et enormt succesfuldt liveband er ikke så underligt. Det intense sammenspil, spilleglæden og de dybe grooves er noget af det, deres mange fans beskriver som kernen i dette ægte liveband.

Pressen hæfter sig ved alle de Grammy’er, legendariske indspilninger, legender og bands, der er repræsenteret på scenen, når dette unikke band er samlet. For bandet selv er The Electric Nomads stedet, hvor de blandt venner lader musikken føre dem, hvor end øjeblikket og inspirationen leder dem – om det så er jazz, funk, rock eller RnB.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Varighed: Ca. 1 time og 15 minutter uden pause

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum og derfor ikke er tilladt

  • Priser: 165 - 195 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 31. Oktober 2018 19:30
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.