The Islanders

13. August 2021 16:00

GRATIS: Kvartetten The Islanders, der spiller traditionel irsk og skotsk folkemusik, giver intimkoncert i Musikhusets foyer

TILMELDING KRÆVES: Koncerten er gratis, men der er begrænset pladser. Derfor skal du tilmelde dig ved at “købe” en gratis billet.

Det esbjergensiske folkband The Islanders – øboerne – bestod oprindelig af Chic McLean, der blev født på øen Bute i Skotland og Paul Kelly, der stammer fra Lincoln i England, men også har rødder i Galway i Irland. I dag udgøres bandet også af danske John Thomsen og Sten Elten.

The Islanders optrædener er kendetegnet ved stor kærlighed til musikken, spontanitet og masse af humor.

Repertoiret spænder fra den traditionelle skotske og irske musik, såsom The Corries og The Dubliners, til den mere moderne stil som Wolfstone, Runrig og U2.

Den 13. august kan du opleve The Islanders i en intimkoncert i Musikhuset Esbjergs foyer. Koncerten markerer åbningen af den ene af øboernes, Paul Kellys, kunstudstilling med musikerportrætter, som du kan opleve i Musikhuset under hele Esbjerg Festuge. Læs mere om kunstudstillingen her.

Der er gratis adgang til intimkoncerten med The Islanders.

 

Det praktiske 

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Husk gyldigt coronapas

  • Sted: Musikhuset Esbjerg- Hovedfoyer
  • Spilleperiode: 13. August 2021 16:00
  • Kategori: Gratis, Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere