The King

16. Marts 2023 20:00

Elvis Presleys musik og liv danner ramme om Peter Schaufuss fascinerende, moderne balletforestilling The King

Elvis Presley er en af det 20 århundredes allerstørste stjerner, og der hersker en nærmest mytisk stemning om hans person og musik, som Peter Schaufuss Ballettens moderne balletforestilling The King tager udgangspunkt i.

Forestillingen havde verdenspremiere i 1999 og siden da har den oplevet at blive Reumertnomineret og spille for fulde huse af flere omgange. Nu vender The King tilbage til Musikhuset Esbjerg, hvor den senest spillede i 2011 og blev taget fremragende imod.

The King er et overflødighedshorn af Elvis’ sange, sunget, spillet og danset live på scenen af et kompagni på i alt 22 sangere, musikere og fremragende danskere fra Peter Schaufuss Balletten.

Det er en storslået forestilling og en oplevelse for teatergængere i alle aldre.

Peter Schaufuss blev i 1998 den første vinder af Musikhuset Esbjergs Stjernepris. Siden da har Peter Schaufuss Balletten gentagne gange besøgt Musikhuset Esbjerg med storslåede og nyskabende balletforestillinger.

Koreografi og iscenesættelse: Peter Schaufuss
Lysdesign og visuelt design: Ben Rogers
Musikalsk arrangement: Ben Holder
Produktion: Peter Schaufuss Balletten


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer to skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 80 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu