The Ole Glow Show

30. Oktober 2019 20:00

 

Hele Danmarks cremekonge Ole Henriksen gæster Musikhuset Esbjerg med sit forrygende show The Ole Glow Show

Finder Ole Henriksen virkelig selv på, hvilke ingredienser der skal i hans produkter? Danser han også med sine ansatte og kollegaer rundt om i verden? Og hvordan er det lykkedes for den lille nordjyde at opbygge et verdensomspændende luksusbrand og blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd?

Nu kan du få nogle af svarene direkte fra Ole Henriksen selv, når han gæster Musikhusets Koncertsal med The Ole Glow Show.

Det er et show, som handler om Ole Henriksen gode forretningssans, hans idérige, motiverende og inspirerende indgangsvinkel til iværksætteri og ikke mindst hans helt ekstraordinære, positive og anerkendende tilgang til livet som leder og kæmpe forbillede for tusinder af mennesker i hele verden.

Ole Henriksens livsglæde og evige nysgerrighed gennemsyrer hans dagligdag – både privat og på jobbet – og så sandelig også på en aften med The Ole Glow Show.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Varighed: 1 time og 40 minutter plus pause.

Dørene åbner: Dørene til salen åbnes 30 min. før showstart.

Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M.