The Rainbow Cabaret

14. Oktober 2022 19:30

Oplev et festfyrværkeri af et show, når The Rainbow Cabaret indtager Musikhuset og hylder diversiteten med professionelle dragperformere, sangere, cirkusartister og dansere fra hele Danmark

The Rainbow Cabaret er et festfyrværkeri af et show, som med store armbevægelser og høj performance-kvalitet fejrer diversiteten.

I en tid, hvor seksualitet, kønsidentitet og normer skaber stor debat i samfundet, har fejrer The Rainbow Cabaret retten til ikke blot at være sig selv, men til at fejre lige præcis, hvem man er, med stolthed.

For at gøre dette, har The Rainbow Cabarat samlet et hold professionelle dragperformere, sangere, cirkusartister og dansere fra hele Danmark.

Forestillingen er et stilbevidst mix af den klassiske kabaret, den showstoppende musical og musikken, vi kender fra radioen – alle med en fælles æstetik, som danner rammen om et underholdende og indholdsrigt show.

Showets dramaturgi følger den traditionelle varieté-stil, hvor showet bygges op af soloartisternes individuelle optrædener. Som en del af projektets fusion-genre samles disse gennem informative speaks og fællesnumre, som taler ind i den overordnede røde tråd og showets intention: at inspirere til kærlighed og fejre individets frihed, stolthed og diversitet.

Udover at være et farverigt show af utroligt høj kvalitet, sætter The Rainbow Cabaret fokus på emnet ”identitet” – noget, som er universelt, og som alle kan relatere til og have brug for.

The Rainbow Cabaret har noget på hjerte, og alle er velkomne.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende og er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 timer og 10 minutter (inkl. pause)

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort