THE SHOW – a Tribute to ABBA

9. April 2024 20:00

Kom er og vær med, når vi hylder 50-året for ABBA med THE SHOW – a tribute to ABBA, der er den mest autentiske hyldest til det legendariske band og deres ikoniske sange, som er kendt og elsket over hele verden

ABBA står på scenen. Året er 1974 i Brighton, England, hvor det Europæiske Melodi Grand Prix afholdes. Hvad ingen på dette tidspunkt ved er, at denne aften er startskuddet på ABBA’s legendariske karriere.

De vinder Grand Prixet med sangen Waterloo og lægger efterfølgende hele verden ned med deres endeløse række af hits, som indtager førstepladserne på de internationale hitlister – og førstepladser i alles hjerter.

50 år efter lever musikken og historien stadig videre – og det hylder vi i Musikhuset Esbjerg i 2024 – 50-året for ABBAs gennembrud – med hyldestkoncerten THE SHOW – a tribute to ABBA.


Verdens bedste ABBA-hyldest

THE SHOW er ikke bare endnu en billigt look-a-like hyldest til ABBA. Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig. De to sangerinder blev castet, efter at de vandt et stort svensk talent show på svensk TV, hvor de optrådte som ABBA pigerne. Nu får hele verden glæden af deres fantastiske talent i THE SHOW.

THE SHOW blev skabt i 2001 og har siden haft over 20 års imponerende succes i hele verden. Med omkring 800 koncerter i 50 lande over 5 kontinenter og med mere end 2 millioner solgte billetter har THE SHOW givet ABBAs musik ny succes og nyt liv for fans i flere generationer.

Musikken i THE SHOW bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af The National Symphony Orchestra of London dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigent har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

For at give THE SHOW en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA musikere som gæstestjerner i THE SHOW. På denne turne ́ kan publikum se frem til at møde den erfarne guitarist Lasse Jonsson. Lasse Jonsson har været med til at indspille ABBAs seneste album Voyage, og han har turneret med de originale ABBA medlemmer Björn & Benny. Desuden har Lasse Jonsson deltaget i indspilningerne af filmene Mamma Mia og Mamma Mia! Here We Go Again samt medvirket på soundtracks til begge film. 

Du kan glæde dig til at opleve det hele, når THE SHOW gæster Musikhuset Esbjerg med alle de største ABBA-hits til et brag af en fest.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.

Studie- og ungerabat:

Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 2 timer inkl. pause

  • Priser: 394 - 475 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 9. April 2024 20:00
  • Kategori: Koncert, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu