THE SHOW – a tribute to ABBA

6. November 2021 20:00

Gå ikke glip af THE SHOW – a tribute to ABBA, der er den mest autentiske hyldest af det legendariske band og deres ikoniske sange, der er kendt og elsket over hele verden

Året er 1974 i Brighton. Europa har kåret sangen Waterloo som den ultimative vinder af det Europæiske Melodi Grand Prix. Her begynder historien om legendariske ABBA, som i de følgende årtier bliver den bedst sælgende popgruppe i verdenshistorien, kun overgået af The Beatles. Sangen Waterloo blev gruppens store gennembrud og blev fulgt af en lang liste af hits, der indtog førstepladserne på hitlister over hele verden. Selvom at ABBA ikke har turneret i flere årtier, så lever musikken og historien om den svenske succes videre. THE SHOW – a tribute to ABBA er ifølge den officielle internationale ABBA Fanklub det bedste ABBA-hyldestshow i verden.

THE SHOW blev skabt i 2001 og har siden haft næsten 20 års imponerende succes i hele verden. Med omkring 800 koncerter i 50 lande, over 5 kontinenter og med mere end 2 millioner solgte billetter har THE SHOW givet ABBA´s musik nyt liv for fans i flere generationer.

Verdens bedste ABBA-hyldest

THE SHOW – a tribute to ABBA er ikke bare endnu en billigt look-a-like hyldest til ABBA. Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig. De to sangerinder blev castet, efter at de vandt et stort svensk talent show på svensk TV, hvor de optrådte som ABBA pigerne. Nu får hele verden glæden af
deres fantastiske talent i THE SHOW.

Musikken bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af London Symphonic Rock Orchestra dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigent har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

For at give en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA-musikere som gæstestjerner i THE SHOW. – a tribute to ABBA. På denne turné kan du se frem til at møde den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det originale ABBA og som komponerede musikken til hittet I Do, I Do, I Do, I Do, I Do.

THE SHOW – a tribut to ABBA præsenterer en lang række af ABBA´s største hits. Det er en live-koncert, hvor du kan opleve ABBA i tiden fra før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix til deres store internationale gennembrud og verdensomspændende succes.

Blandt de største hits er sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You. Udover disse kæmpehits kan du forvente flere musikalske overraskelser fra ABBA´s imponerende sangkatalog.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere