The Simon & Garfunkel Story

22. April 2022 20:00

Oplev The Simon and Garfunkel Story i Koncertsalen, når vi hylder én af verdens mest kendte musikduoer og deres udødelige hits  

Det anmelderroste show om to unge drenge fra Queens, New York, der endte med at blive verdens mest succesrige musikduo nogensinde, er en bevægende og storslåede koncert, der på overbevisende vis gengiver alle de fantastiske hits såsom Mrs Robinson, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound, Scarborough Fair, The Boxer, The Sound Of Silence og mange flere fra Simon & Garfunkels storslåede repertoire.

Showets vokaler leverer en fremragende præstation med høj kvalitet og respekt for originalmaterialet. Showets bagtæppe er originale filmoptagelser, der sammen med livebandet sætter den rette stemning.

 

Gå ikke glip af The Simon and Garfunkel Story, der har turneret i 50 lande, og sender dig direkte tilbage til Simon & Garfunkels storhedstid – og til alle de minder vi alle har med deres musik.

 

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske  

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 timer inkl. pause

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Vi følger naturligvis alle retningslinjer vedrørende corona, så du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg. Og vi returnerer selvfølgelig dine billetter, hvis showet aflyses

Læs mere