Thomas Hartmann

6. Oktober 2018 20:00

 

Thomas Hartmann – Kærlighed

OBS: HUSK GRIS & GRIN – MUSIKHUSETS NYE MADKONCEPT, HVOR DU INDEN STANDUP KAN SPISE STEGT FLÆSK AD LIBITUM TIL BARE KR. 100 – BESTIL NÅR DU KØBER BILLET

Kærlighed er det ottende onemanshow fra én af Danmarks mest produktive komikere, Thomas Hartmann, og handler om præcis det, som titlen antyder. Kærlighed, eller mangel på samme, er en følelse, der påvirker os alle, uanset om vi er modtagere, afsendere eller udenforstående tilskuere, og så er det – når man har Hartmanns livssyn – en nærmest uudtømmelig kilde til morskab. Fra de første kejtede kærestebreve i 70’ernes skolegårde til booty-calls på plejehjemmet – kærligheden er en rejsepartner gennem hele livet.

Efter at have føjet endnu et kapitel til Men’s Room-universet sammen med vennen og kollegaen Torben Chris er Thomas Hartmann igen solo på scenen. Igennem shows som Hartmann X, Farvelagte Frustrationer, Hartmann 3, Extrospekt, Bytte Bytte Købmand, Science Faction, X-II og det publikums- og anmelderroste Betamax har man kunnet følge Thomas Hartmanns udvikling som menneske og som komiker. Om han nu er blevet “rigtigt” voksen og med tiden er blevet mere blød og føjelig vil tiden vise, men skarpheden og den indimellem kompromisløse ærlighed er mere tilstedeværende end nogensinde før.

“Jeg ville lave et show med et emne, som alle kan forholde sig til,” siger Hartmann selv om showet. “Alle oplever kærlighed, om det så er til familie, kæreste, hobby eller sig selv. Der er ingen grund til at tro, at showet bliver en omgang sødsuppe; kærligheden kan være nådesløs, og showets primære formål er at underholde, så det bliver god, gammeldags standup, blot med det omdrejningspunkt der er kærlighed, had, og alt det midt imellem.”

Dørene til Teatersalen åbnes 19:30

Varighed: 1 time og 20 minutter uden pause.

Fotografering/optagelse af showet kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 210 - 240 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 6. Oktober 2018 20:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M.