Thomas Warberg

20. November 2019 19:00

I sit nye show gør den sønderjyske komiker Thomas Warberg på skarpeste vis oprør mod tidens tendens til, at alt skal være perfekt

Gris & Grin: Husk, at du inden showet kan spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum for bare kr. 125! Vær opmærksom på, at spisning begynder kl. 17.00. Bestil spisning, når du køber billet.

Vi lever i en verden, hvor alt handler om at være perfekt. Vi skal have det perfekte arbejde, det perfekte parforhold og den perfekte krop. Og vi skal dele det! Folk skal se, at vi har overskud. Men hvorfor? For er det egentlig dét, de vil se? Hvad med dagene, man har spildt kaffe på skjorten? Eller når man har brændt maden på? Eller når man har siddet til et helt møde med toiletpapir på skoen? Kunne det ikke være federe, hvis vi alle snart begyndte at dele lidt mere ud af dét?

En af tidens absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere, Thomas Warberg, er klar med sit nye onemanshow Perfektion, overskud og andre lorteord.

I de senere år har han lagt sig i spidsen for sønderjysk charme, eminente timinger og levering af både oneliners og anekdoter .  Nu er han klar med et nyt onemanshow, og vi glæder os til at tage imod ham i MHE Comedy Club i Musikhuset Esbjerg.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter inden showstart
Varighed: 1 time og 30 minutter uden pause.
Foto: Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og derfor ikke er tilladt

  • Priser: 250 - 280 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 20. November 2019 19:00
  • Kategori: Comedy
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort