Thomas Warberg

13. Oktober 2021 19:30

Med vanlig tempo, timing og sønderjysk lune spidder Thomas Warberg tidens tendens til selvretfærdighed

NY DATO: På grund af corona er showet flyttet fra den 27. februar 2021 til den 13. oktober 2021. Billetkøbere er blevet kontaktet.

I sit nye onemanshow, Et storslået menneske, stiller Thomas Warberg skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid, hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den.

“I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur,” siger Thomas Warberg.

“Alle har en holdning til alt og mener både, at de har ret, og at de har ret til at udbrede deres holdning. Men sandheden er, at når mange af os ikke engang ved præcis, hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt.”

Dette er omdrejningspunktet for Thomas Warbergs nye show, hvor ham med eksempler fra hverdagen stiller skarpt på den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for vanlig tempo, timing og sønderjysk lune.

Et storslået menneske er Thomas Warbergs fjerde onemanshow, og det følger i kølvandet Perfektion, overskud, og andre lorteord, som i 2019 fik seks stjerner af blandt andet Jyllands-Posten og som spillede for en næsten fuld Koncertsal i Musikhuset Esbjerg.

 

Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad, lavet af Musikhusets eget køkken med køkkenchef Jacob Møller Justesen i front.

Aftenens menu er bøfsandwich med kartoffelbåde og brun sovs.

Spisningen begynder kl. 17:00.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt

  • Priser: 277 - 305 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 13. Oktober 2021 19:30
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere