Tina Dickow med band

2. November 2022 20:00

Oplev Tina Dickow, når hun til efteråret vender tilbage til Musikhuset Esbjerg med spritnyt album i bagagen

NY DATO: Koncerten med Tina Dickow er flyttet fra den 22. marts 2022 til den 2. november 2022. Billetkøbere er blevet kontaktet på mail. 

Når Tina Dickow spiller i Koncertsalen i efteråret 2022 bliver publikum de første til at høre en stribe nye Dickow-sange live. Danske sange, vel at mærke.

Hun har annonceret, at hun arbejder på sit første dansksprogede album og siger selv om albummet og turneen:

“Jeg tror alle véd, at vi glæder os vanvittigt til at komme ud at spille! Og hvis bare publikum glæder sig halvt så meget, som jeg gør, til vi igen kan mødes på spillestederne, så kan det kun blive magisk! Og at det bliver i kølvandet på nyt album, gør det bare endnu mere spændende. Vi skal jo spille spritnye sange på dansk, og der er flere grunde til, at de sange kommer nu. Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem, og følt mig mere dansk end nogensinde det sidste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle. Vi er et andet sted nu. Og jeg glæder mig til at mødes lige dér”.

Tina Dickow med band kan opleves i Koncertsalen den 2. november 2022.


Studie- og ungerabat: Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 375 - 425 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 2. November 2022 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort