Tobias Dybvad

21. September 2018 19:00

 

Tobias Dybvad er klar med sit nye onemanshow Fasser Partner – et show om jagten på kærligheden

OBS: HUSK GRIS & GRIN – MUSIKHUSETS NYE MADKONCEPT, HVOR DU INDEN STANDUP KAN SPISE STEGT FLÆSK AD LIBITUM TIL BARE KR. 100 – BESTIL NÅR DU KØBER BILLET

I sit nye show fortæller Tobias Dybvad om jagten på kærligheden, når man endnu engang er ude på singlemarkedet, men denne gang i en alder af 36 år.

Det er forsvindende lidt Tobias har datet, sådan rigtig aktivt, i sit liv. Men i løbet af det sidste år har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af. Nederlag er altid pragtfuldt stand-up materiale, så glæd dig til et decideret pragtfuldt show!

Fasser Partner fortsætter i den charmerende sjove ånd, der har gjort Tobias Dybvad til en af landets mest populære komikere, og giver os et satirisk indblik i hans liv. “Man gør sig jo ikke særlig attraktiv, så snart man annoncerer, at man søger en kæreste – der skal man helst gerne spille lidt kostbar – og den sårbarhed der ligger i den der udmelding, er overraskende sjov at snakke om på scenen”, fortæller han og tilføjer: “Så showet er ikke i sig selv en jagt på kærligheden. Altså, det er ikke sådan at jeg turnerer landet tyndt for at finde en kæreste. Hvis jeg gjorde det, havde showet heddet Jeg er overhovedet ikke klar til et forhold lige nu”.

Tobias Dybvad har efter 15 år på scenen for alvor fået banket sit navn fast, både i og uden for stand-up-branchen. Med sin stærkt selvironiske stil og skarpe, grænsesøgende pointer formår han at udfordre både genren og den verden, han udstiller. Han har løbende modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, bl.a. for de to onemanshows Sjov mand – klam personlighed samt Er det ikke dig fra Dybvad?, og har med tv-programmet Dybvaaaaad skabt en af de absolut største succeser på TV2 Zulu nogensinde.

Nu er han klar med sit tredje onemanshow og en hudflettende ærlig opdatering på sit kærlighedsliv. “Det er helt sikkert et show, du kan relatere til, hvis du har prøvet at være single. Eller været i et parforhold. Eller trådt i en hundelort” slutter Tobias.

Vejledende minimumsaldersgrænse: 15 år

Dørene til Koncertsalen åbnes 18:30

Varighed: Ca. 80 minutter uden pause.

Fotografering/optagelse af showet kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 240 - 280 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 21. September 2018 19:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M.