Toner til Halfdan

12. November 2019 19:30

En koncert med helt nye sange baseret på Halfdan Rasmussens elskede digte

Sanger og skuespiller Tomas Ambt Kofod, der i denne sæson har spillet hovedrollen som Fantomet i Det Ny Teaters Phantom of The Opera, er manden, der sætter ord på Halfdan Rasmussen elskede digte i koncerten Toner til Halfdan.

Musikken er komponeret af Sisse Tomczyk, der også spiller piano, men Jeanette Balland spiller saxofon.

Sammen inviterer trioen dig til at opleve helt nye sider af vores allesammens Halfdan Rasmussen og hans enestående og fantastiske VOKSENdigte, “Noget om”-digte, kærlighedsdigte, sjove digte, digte om livet og døden og alle mulige andre digte.

Med et stærkt og vedkommende samspil hylder de tre kunstnere på scenen Halfdan Rasmussens digtning i en unik og uforglemmelig musikalsk oplevelse – og publikum får ganske sikkert et nyt blik på det fantastiske tekstunivers, som Halfdan Rasmussen var en enestående mester udi.

Et univers af ord og tekster, som indeholder alt fra de dybeste følelser til de letteste tanker. Halfdan Rasmussen havde ordet i sin magt, uanset om det var ramme alvor eller let og lystigt.

Sang/fortælling: Tomas Ambt Kofod
Saxofon: Jeanette Balland
Piano/komponist: Sisse Tomczyk
Tekst: Halfdan Rasmussen

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort