Tornerose

10. Marts 2023 19:30

Oplev Tornerose med Grand Kyiv Ballet

Grand Kyiv Ballet er et dansekompagni skabt af premiereballetdanseren fra Ukraines Nationalopera, Oleksandr Stoianov.

Grand Kyiv Ballet Company begyndte i 2014 med en turné i Frankrig, som dækkede de vigtigste teatre. Artisternes professionalisme giver mulighed for både at nyde et højt teknisk niveau og også at få positive følelser og se en sjælfuld forestilling.

Grand Kyiv Ballet udvider aktivt området for sine ture og har allerede erobret hjerterne hos tilskuere over hele verden: USA, Spanien, Holland, Polen, Norge, Belgien, Sverige, Chile og mange andre lande.

Tornerose er en fabelagtig og smuk ballet om kærlighedens kraft, som har glædet publikum på verdens bedste scener i mere end 100 år.

Denne forestilling blev en højtidelig begivenhed i musikalsk og koreografisk kunsts historie i slutningen af det 19. århundrede. Siden da har klassisk ballet været en skat på repertoiret på næsten alle store teatre i verden.

Et fantastisk show, du ikke må gå glip af!

Musik: Pjotr Tjajkovskij
Libretto: Marius Petipa og Ivan Vsevolojsky
Koreografi: Marius Petipa
Kunstnerisk ledelse: Oleksandr Stoianov
Scenografi: Grand Kyiv Ballet
Kostumer: Grand Kyiv Ballet


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:00.


Det praktiske

Arrangør: Classic Stage
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 140 minutter inkl. pause

  • Priser: 120 - 555 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 10. Marts 2023 19:30
  • Kategori: Ballet, Klassisk
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort