Troen og ingen

Troen og Ingen

27. September 2019 19:30

Søren Huss’ Troen og Ingen er en rørende fortælling om, hvordan man genvinder troen på livet efter det ultimative tab

I 2007 mistede kæresten til musikeren Søren Huss, forsanger i Saybia, på tragisk vis livet i trafikulykke. Tabet fik Søren Huss til at miste troen på livet, men efterhånden lykkedes det ham at grave sig op af det sorte hul ved at skrive en række sange, der skulle blive til solodebuten Troen & Ingen.

Nu har Teatret Svalegangen har taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss’ sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik.

 

 

Livtag med den store sorg

En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. Troen og Ingen tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb og om at finde en vej trods alt.

Troen og Ingen går tæt på de store følelsers følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørket til lys? Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband går tæt på livets skyggesider og den kraft, der bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse.

Forfatter: Jeanette Munzert
Instruktion og idé: Per Smedegaard
Musik og tekst: Søren Huss
Medvirkende: Jullie Hjetland, Anna Ur Konoy (erstatter Laura Kold), Ashok Pramanik, Albert Stein Ankerstjerne
Scenografi: Siggi Óli Pálmason
Kapelmestre: Niels Søren Hansen og Nikolaj Heyman
Musikere: Niels Søren Hansen/Søren Graversen, Nikolaj Heyman, Tom Bilde og Benedicte Borum Poulsen
Videodesign: Jens Mønsted
Produktion: Teatret Svalegangen og Folketeatret

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.

Varighed: Ca. 1 time og 30 minutter uden pause.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M.